Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ο κύκλος μιας πενταετίας επιτυχημένων Kim e Liu, έκλεισε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, με την πραγματοποίηση της 10ης έκδοσης του Αγωνιστικού Φεστιβάλ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΑΝΕ).

Μίας έκδοσης, επετειακής, εορταστικής αλλά πάνω απ` όλα μοναδικής, αφού εκτός του αγωνιστικού μέρους, το Φεστιβάλ περιελάμβανε χορευτικά δρώμενα, κρητικά κάλαντα, μαχητική επίδειξη παιδιών με σύνδρομο Down, face painting, δεκάδες δράσεις της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας αλλά και τον αγαπημένο Άγιο των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών, το Άι Βασίλη.

Το εορταστικά ντυμένο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, φιλοξένησε περισσότερους από 1.800 αθλητές και αθλήτριες από 200 συλλόγους, ηλικίας 6-11 ετών, σε μια διοργάνωση που έριξε την αυλαία των αγωνιστικών εκδηλώσεων της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος για το 2018. Τις εορταστικές εκδηλώσεις, τις οποίες τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Γιώργος Αλικάκος, παρουσίασαν η μουσική παραγωγός, Ευαγγελία Τσιορλίδα και η δημοσιογράφος, Χριστίνα Βραχάλη.


PHOTO CREDITS: Νίκος Καρανικόλας

Εκτός του αγωνιστικού μέρους, το 10ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς Φλόγα, Κιβωτός του Κόσμου και Θεόφιλος. Παράλληλα από τα έσοδα του Φεστιβάλ θα ενισχυθεί το σημαντικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Παιγνιοθήκης (κατάρτιση και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δημιουργικών δραστηριοτήτων παιδιών-εφήβων με ειδικές ανάγκες) με την προσφορά υλικού, όπως γραφική ύλη, παιχνίδια κ.ά., που συμβάλλουν στην προώθηση του έργου της.

Το Kim e Liu διοργάνωσε η Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος υπό την αιγίδα της World Taekwondo Europe, της Ελληνικής Ομοσπονδία Ταεκβοντό και της Εθνικής Αθλητικής Ακαδημίας, ενώ υποστηρικτής του επετειακού Φεστιβάλ ήταν η εταιρεία BEST OIL.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντίμαχος με τέσσερις πρωτιές στις επτά ηλικιακές κατηγορίες, έφτασε στην κατάκτηση της κορυφής. Τη δεύτερη θέση πήρε η Αττική Δύναμη, ενώ τρίτος ήταν ο Εθνικός 95.

Οι πρώτοι σύλλογοι σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες:

Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2011-2012: 1. Αντίμαχος, 2. Φλέγων, 3. Αττική Δύναμη Σεπολίων
Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2010: 1. Αντίμαχος, 2. Αίαντας Πεύκης, 3. Εθνικός 95
Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2009: 1. Αντίμαχος, 2. Δύναμη Κορυδαλλού, 3. Αίαντας Αγ. Δημητρίου
Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2008: 1. Εθνικός 95, 2. Αίαντας Αγ. Δημητρίου, 3. Ίριδα
Παίδων-Κορασίδων Μαύρες Ζώνες 2007: 1. Αττική Δύναμη, 2. Ολυμπιακός Νίκαιας, 3. Αίαντας Αγ. Δημητρίου
Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2007: 1. Εθνικός 95, 2. Δύναμη Κορυδαλλού, 3. Κόμπρα Ιλίου
Παίδων-Κορασίδων Μαύρες Ζώνες 2008: 1. Αντίμαχος, 2. Ολυμπιακός Νίκαιας, 3. Αίαντας Αγ. Δημητρίου


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter