Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Συνολικά 387 αθλητές του Ταεκβοντό από 46 διαφορετικές χώρες θα λάβουν μέρος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του αθλήματος. Λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, το Μαργαριτάρι της Ελβετικής Ριβιέρα, το Μοντρέ  ετοιμάζεται να υποδεχτεί από 19 έως 22 Μαΐου, το ETU Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Montreux 2016.

Πρόκειται για το 22ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό (20ο για τις γυναίκες) με τους αθλητές και τις αθλήτρες να παλεύουν για τη διάκριση.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερα τερέν στο “Salle Omnisports du Pierrier”.

Ο δρόμος για το Ρίο περνά μέσα από Montreux το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό, που πραγματοποιείτε για πρώτη φορά στην Ελβετία.

Θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς πολλοί εκ των αθλητών που θα συμμετέχουν έχουν κερδίσει το “χρυσό” εισιτήριο για το Ρίο 2016.

europaiko protahtlima taekvonto 2016 a

Μεταξύ αυτών,  οι χρυσοί Ολυμπιονίκες του Λονδίνου το 2012, Jade Jones από τη Μεγάλη Βρετανία, Σερβέτ Ταζεγκούλ από την Τουρκία, Joel González από την Ισπανία και την Μίλιτσα Μάντιτς από τη Σερβία.

Το Πρωτάθλημα θα αρχίσει την Πέμπτη 19 Μαΐου θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Μαΐου.

Η Τελετή Έναρξης,  θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των τελικών της πρώτης ημέρας και θα περιλαμβάνει αγώνες επίδειξης από την ομάδα επίδειξης της WTF.

Δείτε την ελληνική αποστολή ΕΔΩ

europaiko protahtlima taekvonto 2016 logo


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter