Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Το 1ο Ανοικτό Σεμινάριο Προπονητικής, Πρώτων βοηθειών και Φυσικοθεραπείας προκηρύσσει η ΕΤΑΒΕ σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προπονητών Ολυμπιακού Αθλήματος Ταεκβοντό.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 24 Απριλίου στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής και θα διδάξει μεταξύ άλλων ο master Ky – Tu Dang.

 

Αναλυτικά:

Ημερομηνία & Τόπος διεξαγωγής

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 22, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής (Στο ξενοδοχείο « Αριστοτέλης»).

 

Παράβολο Συμμετοχής

Το παράβολο συμμετοχής ανέχεται στα 150 ευρώ και περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις, διατροφή (πρωϊνό, μεσημεριανό, βραδινό), μεταφορά των συμμετεχόντων με λεωφορείο ( Θεσσαλονίκη – Ουρανούπολη – Θεσσαλονίκη), παράβολο πτυχίου ΕΚΑΒ.

Η πληρωμή θα γίνει στο χώρο του σεμιναρίου.

 

Διδάσκοντες

Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι:

1)KY-TU DANG (8 dan), 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πούμσε, Γενικός Επόπτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (W.T.F) για τα Τεχνικά Πρωταθλήματα.

2)TORTOSA ALAMEDA JESUS, Ισπανός Προπονητής – 3 Ολυμπιακά μετάλλια Λονδίνο 2012, Παγκόσμιος Πρωταθλητής 1987, Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής 1988.

3)ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Msc, Προπονητής Κλιμακίων Ε.ΤΑ.Β.Ε. (Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του « Taekwondo και παιδί, 230+ Παιχνίδια και Ασκήσεις».

4)ΒΑΒΟΥΛΙΔΟΥ ΣΜΑΡΩ, Φυσικοθεραπεύτρια, Ειδικότητα: Kinesiotaping – Βελονισμό.

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 00.00 μ.μ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω του site της Ε.ΤΑ.Β.Ε. www.etabe.gr.

Στην αρχική σελίδα μας θα βρείτε τον σύνδεσμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να συμπληρώσετε τη δήλωση για το σεμινάριο.

seminario tkd etabe

Ακολουθεί ολόκληρη η προκήρυξη (κατεβάστε την ΕΔΩ)

3a6a69c6054120fc99580293525cd76b

 


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter