Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Το ταεκβοντό… πηγαίνει στην παραλία, καθώς έφτασε η ώρα για το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach Ρόδος 2017, το οποίο αρχίζει την Παρασκευή (5/5). (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ).

Το Νησί των Ιπποτών φιλοξενεί την παρθενική διοργάνωση του 1ου WTF Παγκοσμίου πρωταθλήματος Taekwondo Beach, ένα αθλητικό γεγονός με διεθνή αντίκτυπο, που ανοίγει τον δρόμο για τους ANOC World Beach Games, στο Σαν Ντιέγκο το 2019.

Συνολικά 586 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση, με την ανταπόκριση να ξεπερνά τις προσδοκίες. Για δύο ημέρες, αύριο Παρασκευή (5/5) και το Σάββατο (6/5), κάποιες από τις καλύτερες εθνικές ομάδες στον κόσμο, με ταλαντούχους και κορυφαίους αθλητές, θα επιδείξουν τις αγωνιστικές ικανότητές τους.

Η πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί σε έναν ιδιαίτερο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του 1ου WTF Παγκοσμίου πρωταθλήματος Taekwondo Beach.

Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου διαμορφώθηκαν ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης, καθώς καλύφθηκε έκταση 675 τετραγωνικών μέτρων, για να δημιουργηθεί ο αγωνιστικός χώρος πάνω από την πισίνα.

Σε κάθε τερέν, διάστασης 12Χ12 μέτρων, θα υπάρχουν 5 διαιτητές, οι οποίοι θα κρίνουν τους αθλητές. Όλα αυτά, δίπλα στη θάλασσα, κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου, σε ένα μοναδικό σκηνικό για διοργάνωση ταεκβοντό.

Τα αγωνίσματα που περιλαμβάνει το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach Ρόδος 2017 είναι τα Recognized Poomsae, Freestyle Poomsae, Technical Breaking και Freestyle Dynamic Kicks & Breaking Challenge.

Την Παρασκευή οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9:00 και το πρωινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 13:00, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 14:30 έως τις 21:00.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+