Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Τον μεταμορφωμένο Ναυτικό Όμιλο Ρόδου, όπου θα φιλοξενηθεί το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach (5 – 6 Μαΐου) επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 4 Μαΐου η αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου, Μαριέτα Παπαβασιλείου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρόδου, Λευτέρης Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, Σάκης Πραγαλός και η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων και Προγραμμάτων του Peace & Sport Ίρις Βλαχούτσικου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ).

Η εγκατάσταση έγινε ένα πραγματικό στολίδι εντυπωσιάζοντας όσους την έχουν επισκεφθεί έως τώρα και δίνοντας μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους της Ρόδου.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Σάκης Πραγαλός αποκάλυψε ότι στόχος είναι να διεξαχθεί και του χρόνου το WTF Παγκόσμιο Taekwondo Beach στη Ρόδο.

Η αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Ο τουρισμός είναι μοναδικός μοχλός ανάπτυξης του νησιού. Από τον Μάρτιο η Ρόδος έχει υποδεχθεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach, σε αυτό το όμορφο μέρος. Θα είναι μία μεγάλη διοργάνωση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Μας αξίζουν τέτοιες διοργανώσεις. Με συγκινεί η μεταμόρφωση του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, ο οποίος άλλαξε έπειτα από τις προσπάθειες της Οργανωτικής Επιτροπής που πίστεψε ότι μπορεί να φτιάξει αυτό το χώρο και τα κατάφερε».

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρόδου, Λευτέρης Χατζηιωάννου τόνισε: «Είναι υποχρέωση του Δήμου Ρόδου να στηρίζει κάθε μεγάλο γεγονός. Τόσο στο Ναυτικό Όμιλο Ρόδου, όσο και στο κλειστό στο Φαληράκι, όπου θα φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Poomsae έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Επίσης, ήταν πολύ σωστή η επιλογή του χώρου για την διεξαγωγή της Τελετής Έναρξης, καθώς αυτόν τον μήνα θα απονεμηθεί στον Προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου το βραβείο Europa Nostra».

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό και της Οργανωτικής Επιτροπής, Σάκης Πραγαλός επεσήμανε: «Στόχος μας είναι να φιλοξενηθεί και του χρόνου στη Ρόδο το WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach. Θέλουμε κάθε χρόνο να διοργανώνεται εδώ. Θα το συζητήσουμε με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Δρ. Chungwon Choue και πιστεύω θα είναι θετικός».

Η διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων και Προγραμμάτων του Peace & Sport, Ίρις Βλαχούτσικου δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό που μας κάλεσαν εδώ για να στείλουμε ένα μεγάλο μήνυμα ειρήνης. Το Peace & Sport προσπαθεί να γεφυρώσει την ειρήνη και τον αθλητισμό.

Kατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης θα γίνει η μεγαλύτερη White Card Campaign. Θα ανοίξουμε ένα λευκό ύφασμα 20Χ20 μέτρων! Όταν σηκώνεις μια λευκή κάρτα στέλνεις το μήνυμα ότι ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει πράγματα! Αυτό το ύφασμα δεν θα το πετάξουμε. Θα κοπεί σε σεντόνια που θα σταλούν σε προσφυγικό καταυλισμό στη Ρουάντα, όπου παιδιά μαθαίνουν ταεκβοντό με το πρόγραμμα της WTF».

Να θυμίσουμε ότι η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+