Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο στάδιο ΔΑΚ Πολίχνης θα διεξαχθεί το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Κωφών Ανδρών & Γυναικών σύμφωνα με την ανακοίνωση και την προκήρυξη που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με το καταστατικό της ομοσπονδίας, τις αποφάσεις του Δ.Σ., της Γ.Σ. και τους κανονισμούς που διέπονται, ανακηρύσσουμε την Προκήρυξη για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo Κωφών Ανδρών & Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο Στάδιο ΔΑΚ Πολίχνης (τέρμα Άγνωστου Στρατιώτη Πολίχνη). Η Επιτροπή Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, σας αναγγέλλει τις δηλώσεις και την προκήρυξη, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς Taekwondo (ICSD και της WTF).

Συνημμένα βρίσκεται η προκήρυξη η οποία συνοδεύεται από τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής την οποία πρέπει να στείλουν τα σωματεία στην ΕΟΑΚ έως τις 23 Ιανουαρίου 2017.

Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου 155 Μενεμένη ώρα 19:00.

Η παρουσία παράγοντα σωματείου στους αγώνες είναι υποχρεωτική για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή του αθλητή (για λόγους έκτακτης περίπτωσης). Σημειώνεται ότι τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής βαρύνουν τα σωματεία σας.»

Η προκήρυξη (για να την κατεβάσετε κάντε κλικ ΕΔΩ)

-------------------2o--------------2017

Αίτηση συμμετοχής (για να την κατεβάσετε κάντε κλικ ΕΔΩ)

froma dilosis simmetoxis kofon panellhnio

Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter