Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 5-6 Απριλίου 2017 θα διεξαχθεί το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων με τη διοργάνωση να αναλαμβάνουν η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Π/Βθμιας και Δ/βθμιας Εκπ\σης Γ’ Αθήνας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν οι μαθητές/τριες που φοιτούν σε Δημόσιο η Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο, Επαγγελματικό Λύκειο ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ του οποίο ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου και έχουν γεννηθεί τα έτη 1999, 2000, 2001 και 2002 (με την προϋπόθεση να φοιτά στην Α΄Λυκείου), να είναι κάτοχοι 2ο Κουπ και άνω και να διαθέτουν αθλητικό δελτίο σε ισχύ της ΕΛΟΤ.

 

Δικαιολογητικά Συμμετοχής

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους Σχολική αθλητική ταυτότητα λυκείου και ιατρική βεβαίωση. Φωτοτυπία και των δυο πλευρών της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου του μαθητή-τριας. Υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα (υπόδειγμα 9, επισυνάπτεται) για τη συμμετοχή του μαθητή/τριας σε σχολικές αθλητικές δραστηριότητες. Δελτίο αθλητικής ιδιότητας από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταε-κβο-ντό

Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη που θα δημοσιευτεί σύντομα.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter