Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Το τριήμερο 12 – 14  Μαΐου θα διεξαχθεί το 7ο Kim & Liu, όπως μας ενημέρωσε η ΕΤΑΝΕ μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook.

Σε νέα ενημέρωση, η ΕΤΑΝΕ γνωστοποιεί πως σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση επισημαίνοντας πως οι συμμετοχές στο 7ο Kim & Liu θα κλείσουν όταν ο αριθμός φτάσει τα 1600 παιδιά.

«Γι` αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα πρέπει όλες οι εγγραφές στο σύστημα, ν` αφορούν αθλητές που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιο ότι θα συμμετέχουν στο Αγωνιστικό Φεστιβάλ. Δεν θα πρέπει να παρουσιαστούν φαινόμενα παλαιότερων ετών, γιατί ενδεχομένως να αδικηθούν παιδιά που θέλουν και μπορούν να δώσουν το “παρών” στη διοργάνωση της ΕΤΑΝΕ.

Όσον αφορά στα παράβολα συμμετοχών, θα πρέπει να αποστέλλονται με fax αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων. Με το κλείσιμο του συστήματος εγγραφής στο ΤPSS, η ΕΤΑΝΕ θα πρέπει να έχει στη διάθεσή της όλα τα παράβολα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η οργανωτική επιτροπή του 7ου Αγωνιστικού Φεστιβάλ Kim e Liu, θεωρεί υποχρέωσή της, να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους που συμβάλουν σε αυτήν την επιτυχημένη διοργάνωση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δείτε την αφίσα της διοργάνωσης με περισσότερες πληροφορίες για το αγωνιστικό φεστιβάλ:

Φωτογραφίες: ΕΤΑΝΕ


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+