Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με πρωτοβουλία του γυμν. ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia και των Αθλητικών Αγωνιστικών Συλλόγων Ταεκβοντό Καρδίτσας, Λάρισας και Νέας Ιωνίας ¨Νίκης¨ διοργανώθηκε με επιτυχία στις 27-28 Ιανουαρίου 2018 διήμερη αγωνιστική προετοιμασία & Sparing διακεκριμένων αθλητών-τριών του Ταεκβοντό από όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό στην Αγριά Βόλου και στο ξενοδοχείο Valis (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Ο συνδυασμός του Πηλίου με την θάλασσα, τα μικρά φιόρδ που έχουν σχηματιστεί, η βλάστηση που την περιβάλει και ο χρωματισμός που ποικίλει ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, διαμορφώνουν ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ο κ. Κουκουλέτσος Βάϊος ευχαρίστησε όλους τους αθλητές-τριες & γονείς που συμμετείχαν και τίμησε τους προπονητές με αναμνηστική πλακέτα και αναμνηστικό Δίπλωμα.

Εδώ σ’ αυτή την μαγευτική περιοχή φιλοξενήθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά η προετοιμασία των πρωταθλητών –τριών των Συλλόγων της Ελλάδος & εξωτερικού μαζί με τους πρωταθλητές -τριες του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ & του τοπικού Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας – Λάρισας & Νέας Ιωνίας Βόλου ¨Νίκης¨. Για 2 μέρες 200 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Βόλος, , Τρίκαλα, Κυπαρισσία , Λάρισα , Καρδίτσα και από το εξωτερικό Βουλγαρία ,Κύπρο και Σερβία και με συμμετοχή αθλητών-τριών του γυμναστηρίου, έκαναν την αγωνιστική τους προετοιμασία στις ιδανικές συνθήκες που διαθέτει το όμορφο Πήλιο αλλά και ένα περιβάλλον διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης του γυμναστηρίου.

Στόχος ήταν η σωστή μίνι προετοιμασία των αθλητών-τριών σε ένα περιβάλλον που για αυτή την εποχή είναι ότι καλύτερο από πλευράς καιρικών συνθηκών αλλά είναι και η ευκαιρία κάποιοι που δεν έχουν επισκεφθεί το Πήλιο να γνωρίσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία.

Το ξενοδοχείο ¨ Valis¨ φιλοξένησε την προετοιμασία των αθλητών –τριών που βρίσκεται σε ένα μαγευτικό τοπίο στην Αγριά με θέα την θάλασσα και με άριστες εγκαταστάσεις διαμονής και προπόνησης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε τετράωρη προπόνηση πρωί και απόγευμα το Σάββατο τεχνικών αγώνων (στόχους & θώρακες) & αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες στην αίθουσα του ξενοδοχείου ¨VALIS¨ & δίωρη την Κυριακή δίωρη πρωινή προπόνηση , χωριστήκαν σε δυο γκρουπ Παίδες – Κορασίδες και Έφηβοι –Νεανίδες & Άνδρες –Γυναίκες μαζί .

Οι Αθλητές–τριες διδάχτηκαν τις νέες αλλαγές που έγιναν στο αγωνιστικό Ταεκβοντό από τον προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλακών Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. Βάϊο Κουκουλέτσο και από τους συναδέλφους προπονητές των συλλόγων . Ευχαριστούμαι πολύ της επιχειρήσεις το Γυμναστήριο ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ το ξενοδοχείο ¨Valis¨ για την βοήθεια και υλοποίηση του 8ο International Sparing Taekwondo Winter Camp 2018 .


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter