Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με τις βαλίτσες γεμάτες μετάλλια, επιστρέφει στην Ελλάδα ο Αίαντας Αγίου Δημητρίου. Στο Όπεν του Λουξεμβούργου, κατηγορίας G1, οι αθλητές του συλλόγου μας κατέκτησαν συνολικά επτά μετάλλια, τέσσερα εκ των οποίων στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ).

Στο βαθμολογούμενο τουρνουά G1, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Φακίνος στα -58 κιλά, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Νάσια Μητσοπούλου (-67 κιλά), Ιωάννα Δεσύλλα (-62 κιλά) και Δανάη Χιώτη (-53κ.).

Στο τουρνουά των μικρών, ο Αίαντας πήρε τρία χάλκινα μετάλλια με τους Πολυχρόνη Σταμέλο, Βασιλική Ρήγα και Ελένη Παπαγεωργίου, ενώ εξαιρετική αγωνιστική παρουσία είχε και η Χριστίνα Μερδή που έχασε το μετάλλιο από διαιτητικό λάθος.

Με αυτήν την διοργάνωση κλείνουμε την φετινή αγωνιστική σεζόν για το Καλοκαίρι. Αποκομίσαμε σπουδαίες αγωνιστικές εμπειρίες μειώσαμε κατά πολύ τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και αφομοιώσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις καινούριες διαιτητικές αλλαγές στο άθλημα μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται καθώς οι πρωταθλητές μας Φακίνος και Μητσοπούλου, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας σε Βέλγιο και Γερμανία προκειμένου να μας εκπροσωπήσουν με την εθνική μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κορέα στα τέλη του μήνα.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter