Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την αισιοδοξία τους αλλά και την αποφασιστικότητά τους για την πρόκριση εξέφρασαν οι ομοσπονδιακοί μας προπονητές που συνοδεύουν τους τέσσερις αθλητές μας στο «Όνειρο του Ρίο».

Ο Νίκος Παπαδέας και ο Παντελής Εφραιμίδης μίλησαν στο TkdMag.gr πριν φύγουν για την Κωνσταντινούπολη και μεταξύ άλλων τόνισαν τη δυσκολία των αγώνων αλλά εξέφρασαν ταυτόχρονα την ελπίδα τους για να πάρουμε τα πολυπόθητα τέσσερα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Θα είναι όλη η Ευρώπη στους αγώνες. Όλοι θα παλεύουν για τις δυο πρώτες θέσεις που θα οδηγούν στην Ολυμπιάδα. Είναι δύσκολη η πρόκριση», μας είπε ο κ. Παπαδεάς.

nikos papadeas-tkdmag

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Παπαδέας

Την ίδια άποψη είχε από τη μεριά του και ο κ. Εφραιμίδης. Όπως μας είπε, η αποστολή θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, δεδομένου ότι οι αγώνες είναι αρκετά δύσκολοι.

«Μιλάμε για ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε βέβαια έτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Έχουμε παίξει πολλούς αγώνες και διαθέτουμε εμπειρία. Βέβαια, όπως πάμε εμείς αποφασισμένοι για την πρόκριση έτσι πάνε και οι άλλες αποστολές», επισήμανε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής

 

Δυνατή ομάδα

«Η ομάδα μας είναι αρκετά καλή. Όλα τα παιδιά είναι φορμαρισμένα. Η Ανδριάνα είναι μικρή αλλά μετά την παγκόσμια θέση έχει πλασαριστεί σε καλή θέση. Ο Γιώργος έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος διαθέτουν μεγάλη εμπειρία», είπε ο κ. Παπαδέας αναφερόμενος στους αθλητές που συνθέτουν την ελληνική αποστολή.

Στην εμπειρία των δυο αθλητών, τους οποίους κατά πάσα πιθανότητα θα «κοουτσάρει» εκείνος, αναφέρθηκε και ο Παντελής Εφραιμίδης.

efraimidis pantelis-tkdmag

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Παντελής Εφραιμίδης

«Θεωρώ ότι καταλυτικό ρόλο σε αυτούς τους αγώνες θα παίξει η εμπειρία. Γενικά παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά πολύ περισσότερο σε αυτούς τους αγώνες. Τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Ιωάννα είναι έμπειροι αθλητές, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό για εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Τους άλλους δυο αθλητές, δηλαδή τον Γιώργο Σιμιτσή και την Ανδριάνα Ασπρογέρακα, θα «κοουτσάρει» εκτός απροόπτου ο κ. Παπαδεάς.

Και οι δυο ομοσπονδιακοί προπονητές μας στο Ταεκβοντό, υπογράμμισαν εκτός των άλλων πως σημαντικό ρόλο για την πρόκριση θα παίξει και η ημέρα στην οποία θα βρεθούν οι αθλητές μας.

«Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπηθούμε και εμείς στη Βραζιλία, τόσο σαν χώρα όσο και σαν άθλημα», τόνισαν και οι δυο προπονητές μας.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter