Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στην αναβολή των αγώνων Πούμσε στο WTF President’s Cup που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 27 με 28 Απριλίου προχώρησε η Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό.

Με μια λιτή της ανακοίνωση, η ETU, έναν ολόκληρο μήνα πριν κλείσει το registration στη διοργάνωση, αποφάσισε να μην διεξάγει τελικά αγώνες πούμσε επειδή η συμμετοχή ήταν πολύ μικρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτήν τη στιγμή, ο αριθμός των αθλητών που δήλωσαν συμμετοχή στους αγώνες πούμσε στο WTF President’s Cup είναι πολύ μικρός. Καθώς ο αριθμός αυτός είναι στην πραγματικότητα πολύ χαμηλός για να διεξαχθεί η διοργάνωση, η ETU αποφάσισε να ακυρώσει τη διεξαγωγή των αγώνων πούμσε. Η ETU αποφάσισε πως οι αθλητές που ήδη έχουν εγγραφεί στη διοργάνωση αυτόματα επιλέγονται να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πούμσε. Επιπλέον, οι αθλητές αυτοί δεν χρειάζεται να πληρώσουν το παράβολο συμμετοχής 100 ευρώ για το πρωτάθλημα. Η ETU θα επιστρέψει τα χρήματα από τυχόν παράβολα συμμετοχής. Όσοι αθλητές έκαναν εγγραφή στο πρωτάθλημα, καλούνται να επικοινωνήσουν με την ETU στο mail: info@taekwondoetu.org».


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter