Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Πριν λίγο καιρό γράψαμε εδώ στο TkdMag.gr για έναν απαράδεκτο ποδοσφαιριστή που είχε «τελειώσει» έναν διαιτητή με «τόλιο» στο κεφάλι.

Σήμερα, ανεβάζουμε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που με τόλιο «τελειώνει» έναν επόπτη. Βασικά, έναν ανεγκέφαλο τερματοφύλακα που ούτε καν αγωνιζόταν στο ματς. Καθόταν στον πάγκο και σηκώθηκε και έριξε μια κλωτσιά στον επόπτη και τον… έστειλε για ύπνο!

Ο λόγος για τον δεύτερο τερματοφύλακα μιας ομάδας στην Αργεντινή. Σε ένα τοπικό ματς πήρε φόρα και αφού χτύπησε με γροθιά τον επόπτη επειδή ο διαιτητής τον είχε αποβάλει πριν λίγα δευτερόλεπτα, τον κλώτσησε και στο πρόσωπο!

Ως αποτέλεσμα ο επόπτης σωριάστηκε στο έδαφος και έγινε «μάχη» στο χορτάρι.

Τι είχε συμβεί; Ο ανεγκέφαλος πραγματικά τερματοφύλακας είχε διαμαρτυρηθεί έντονα από τον πάγκο της ομάδας του για ένα γκολ της αντίπαλης ομάδας το οποίο θεώρησε αντικανονικό.

Όμως, ο βοηθός διαιτητή δεν υπέδειξε κάτι και αυτό έκανε τον απαράδεκτο τερματοφύλακα να «επέμβει» ο ίδιος. Η αστυνομία συνέλαβε τον οξύθυμο τερματοφύλακα, ενώ ο βοηθός διαιτητή χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών για να συνέλθει από το νοκ άουτ.

Δείτε το βίντεο της ντροπής:


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter