Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Υποψήφια με την Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης Ταεκβοντό, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Μιχάλη Μουρούτσου, είναι η Αρετή Αθανασοπούλου. Η ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη δήλωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η απόφασή της ήταν μονόδρομος. 

«”Αρπάζω “την ευκαιρία να είμαι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές, καθώς ευθύνη στο μέλλον μας έχουμε όλοι. Δεν καινοτομώ. Εξελίσσομαι. Έχοντας για υπόσχεση, πρώτα απέναντι στον εαυτό μου και μετά σε όλους εσάς, να παραμείνω η Αρετή. Να σας λέω την αλήθεια. Να σας ακούω. Και να αγωνίζομαι όπως τότε. Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους, γιατί όλοι μας ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Όλοι μας, είμαστε το ταεκβοντό», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή της:

Μια τιμητική πρόταση, μια ανοιχτή πρόσκληση, μετατράπηκε σε μια τεράστια πρόκληση. Με μεγάλη χαρά, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, αποδέχτηκα να συμπορευτώ με τον Χρυσό μας Ολυμπιονίκη, Μιχάλη Μουρούτσο και την «Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης Ταεκβοντό». Τον ευχαριστώ για την πρόταση αυτή, καθώς όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να οραματιζόμαστε, να πολεμάμε και να εργαζόμαστε σε ότι αγαπάμε. Έχοντας υπηρετήσει το άθλημά μας για 15 χρόνια ως αθλήτρια και για άλλα τόσα ως προπονήτρια, γνωρίζοντας την διάθεση, την εργατικότητα, τις δεξιότητες αλλά και τον άνθρωπο Μιχάλη Μουρούτσο, η απόφασή μου ήταν μονόδρομος. Έχω μεγαλώσει μέσα στο ταεκβοντό. Σκοπεύω να γεράσω μέσα σ‘ αυτό. Με σεβασμό, για όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα το ΔΣ της ΕΛΟΤ, για τις επιτυχίες και το έργο που έχει χτίσει το παρελθόν μας, “αρπάζω “την ευκαιρία να είμαι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές, καθώς ευθύνη στο μέλλον μας έχουμε όλοι. Δεν καινοτομώ. Εξελίσσομαι. Έχοντας για υπόσχεση, πρώτα απέναντι στον εαυτό μου και μετά σε όλους εσάς, να παραμείνω η Αρετή. Να σας λέω την αλήθεια. Να σας ακούω. Και να αγωνίζομαι όπως τότε. Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους, γιατί όλοι μας ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Όλοι μας, είμαστε το ταεκβοντό.

Αρετή Αθανασοπούλου


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter