Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με τη συμμετοχή του Γιώργου Χαμπάκη που κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία των 80 κιλών στην ηλικία μόλις των 17 ετών ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της εθνικής ομάδας Ταεκβοντό Κωφών στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών (Deaflympics) στη Σαμψούντα της Τουρκίας. Η εθνική μας γύρισε σήμερα, Δευτέρα στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές της δυο χάλκινα μετάλλια. Αυτά των Παύλου Λιότσου και της Μαρίας Φουλεδάκη.

Την τελευταία ημέρα των αγώνων Ταεκβοντό, ο Γιώργος Χαμπάκης στην πρώτη του συμμετοχή σε ολυμπιακούς αγώνες έφερε την 8η θέση. Μια θέση που χρηζει φυσικά συγχαρητηρίων.

Η εθνική μας ομάδα με τους ομοσπονδιακούς μας προπονητές, Ξενοφών και Γιώργο Σταύρακα επέστρεψαν στην Ελλάδα σήμερα με χαμόγελα.

Όπως γράψαμε, ο Παύλος Λιότσος και η Μαρία Φουλεδάκη σημείωσαν μια τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα και ειδικά για το ελληνικό ταεκβοντό έφεραν οι Παύλος Λιότσος και Μαρία Φουλεδάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών. Οι έλληνες αθλητές κατέκτησαν το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο προσφέροντας χαμόγελα σε ολόκληρο το ελληνικό ταεκβοντό.

Δυστυχώς, ο Σταύρος Ρενιέρης και ο Χάρης Κουτσουβέλης δεν κατόρθωσαν να ανέβουν στο βάθρο.

 

Η εθνική μας ομάδα:


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter