Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

To 1o Διαδικτυακό Σεμινάριό της πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 η  Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος άνοιξε, όπως είπε και ο πρόεδρός της, Χ. Μανώλης, τη νέα χρονιά με το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο του οποίου στόχος είναι να ακολούθησουν και άλλα.

«Σας ευχαριστούμε πολύ ….Το 1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Εταβε στέφθηκε με επιτυχία χάρη στην διάθεση σας να προσφέρετε τα μέγιστα ανιδιοτελώς……», έγραψε το βράδυ του Σαββάτου στη σελίδα της στο Facebook η ΕΤΑΒΕ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο χωρίστηκε σε τέσσερις θεματικές ενότητες.

Την αθλητική ψυχολογία και συγκεκριμένα «Διατήρηση της ψυχολογίας των αθλητών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της κραντίνας». Με εισηγήτρια την κα Θεοδώρα Τζατζάκη, Phd Αθλητική ψυχολόγο.

Τη διατροφολογία και συγκεκριμένα «Διατροφή σε σχέση με το Ταεκβοντό στις αναπτυξιακές ηλικίες». Με εισηγήτρια την κα Ρένα Σύμπα, διαιτολόγο – διατροφολόγο

Τη λογιστική και συγκεκριμένα «Εγγραφή μητρώου Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού – σωστή τήρητη βιβλίων – προσλήψεις εργαζομένων». Με εισηγητή τον κο Γιώργο Καζαντζίδη, λογιστή – φοροτεχνικό.

Την προπονητική και συγκεκριμένα «Ταεκβοντο VS Covid 19 – προπόνηση παρεμβάσεις και διατήρησης ικανοτήτων». Με εισηγητή τον γνωστό στο χώρο του ταεκβοντό, προπονητή και MSC καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κοΑνδρέα Χρηστίδη.

Δείτε το πρώτο μέρος (αθλητική ψυχολογία)

Δείτε το δεύτερο μέρος (διατροφολογία)

 

Δείτε το τρίτο μέρος (λογιστική)

Δείτε το τέταρτο μέρος (προπονητική)


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter