Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΟΤ αποποιείται κάθε ευθύνη για τη μη έγκαιρη δήλωση των ολυμπιακών κατηγοριών από τους αθλητές.

Οι αθλητές, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της στις 16 Ιανουαρίου του 2017 η ΕΛΟΤ, έπρεπε να δηλώσουν έως τις 20 Ιανουαρίου τις Ολυμπιακές κατηγορίες που επιθυμούσαν να ενταχθούν για το έτος 2017.

Έγραφε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της:

«Κατόπιν οδηγίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα πρέπει όλοι οι αθλητές – αθλήτριες που εμπεριέχονται στην βαθμολογούμενη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, τόσο των Ολυμπιακών όσο και των Παγκόσμιων κατηγοριών, να δηλώσουν εγγράφως στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2017, τις Ολυμπιακές κατηγορίες που επιθυμούν να ενταχθούν για το έτος 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον κανονισμό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «RANKING BYLAW». Επισυνάπτονται τόσο η βαθμολογούμενη λίστα της WTF (Ολυμπιακές και παγκόσμιες κατηγορίες) όσο και ο κανονισμός της WTF.»

Με σημερινή της ανακοίνωση αποποιείται την όποια ευθύνη από τη μη έγκαιρη δήλωση. Γράφει χαρακτηριστικά:

«Σε συνέχεια της Οδηγίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και της σχετικής ανακοίνωσης της ΕΛ.Ο.Τ., αναφορικά με την υποχρέωση όλων των αθλητών – αθλητριών να δηλώσουν τις ολυμπιακές κατηγορίες στις οποίες επιθυμούν να ενταχθούν το έτος 2017, η ΕΛ.Ο.Τ. επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι, σε περίπτωση μη έγκαιρης δήλωσης, ουδεμία ευθύνη φέρει για την ενδεχόμενη μη κατάταξη των αθλητών – αθλητριών σε ολυμπιακές κατηγορίες, καθώς και για όποια άλλη δυσμενή γι’ αυτούς συνέπεια.»


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter