Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Σε μια άκρως θετική κίνηση προχωρά η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό καθώς θα παρουσιάσει σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming τους νέους κανόνες.

Ειδικότερα, γράφει στη σχετική της ανακοίνωση:

«Oι προπονητές, οι αθλητές αλλά και όλοι όσοι το επιθυμούν, μπορούν την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 11:00 το πρωί, να παρακολουθήσουν μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι στο YouTube (@ELOT-TKD TAEKWONDO) ενημέρωση σχετικά με τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι κανονισμοί στο ταεκβοντό».

Τους κανόνες θα παρουσιάσει ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΛΟΤ, Χρήστος Αγραφιώτης ο οποίος και θα απαντήσει σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θα υποβάλλουν οι προπονητές αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

O αέρας της νέας εποχής, συνεχίζει να… πνέει με αμείωτη ένταση στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. Με μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία της ΕΛΟΤ, οι προπονητές, οι αθλητές αλλά και όλοι όσοι το επιθυμούν, μπορούν την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 11:00 το πρωί, να παρακολουθήσουν μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι στο YouTube (@ELOT-TKD TAEKWONDO) ενημέρωση σχετικά με τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι κανονισμοί στο άθλημα.

Λίγα 24ωρα πριν από το 2ο Κύπελλο Ακρόπολης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναλυτική παρουσίαση αλλαγών στο νέο κανονισμό διαιτησίας 2017, κινησιολογία καθώς και να λάβουν κατευθυντήριες οδηγίες για το ομαδικό αγωνιστικό (5×5 και μεικτού).

Ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΛΟΤ, Χρήστος Αγραφιώτης, που επιμελείται το σχετικό project, θα απαντήσει σε real time (πραγματικό χρόνο) στις ερωτήσεις που θα υποβάλλουν οι προπονητές αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης.

Διευκρινίζεται πως ερωτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν μόνο οι προπονητές των σωματείων της ΕΛΟΤ, καθώς το σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως στους «καθοδηγητές» των αθλητών.

Η διοίκηση της ΕΛΟΤ αντιλαμβάνεται ότι οι προπονητές, ειδικά των πιο απομακρυσμένων περιοχών (νησιά κ.α.), πρέπει να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση των δεδομένων που δημιουργούν οι νέοι κανονισμοί στο άθλημα. Και θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα τους.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν το live streaming ή για όλους όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν περισσότερες από μία φορές, το video θα παραμείνει αναρτημένο στο επίσημο κανάλι της ΕΛΟΤ στο YouTube.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στο εγχείρημα της ΕΛΟΤ και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

To link για το επίσημο κανάλι της ΕΛΟΤ στο YouTube
https://www.youtube.com/channel/UC0JbWchw4CWoSBP1-U0gcDA


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter