Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Με 100% επιτυχία και με το δεξί ξεκίνησε ο Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗΣ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο βαθμολογούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα επιπέδου G1 στην Πολωνία. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Οι αθλήτριες του συλλόγου μας και πρωταθλήτριες Ελλάδος Μαρία Τσαντέ και Μαριάννα Κουκουλά για άλλη μια φορά μας κάνανε υπερήφανους και αποδείξανε ότι ανήκουν στην ελίτ του αγωνιστικού Ταε Κβο Ντο!!!

Συγκεκριμένα η Μαριάννα Κουκουλά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των νεανίδων στα -44 κιλά έπειτα από τρεις δυνατούς αγώνες και δείχνει ότι είναι έτοιμη και για άλλες διεθνείς διακρίσεις!!!

Η αθλήτρια του συλλόγου Μαρία Τσαντέ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των νεανίδων στα -49 κιλά έπειτα από τρείς αγώνες και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο έπειτα από μια πραγματικά εχθρική διαιτησία!!! Αυτό βέβαια το αναφέρουμε ως γεγονός και σε καμία περίπτωση δεν πτοεί την αθλήτρια μας απεναντίας την πεισμώνει περισσότερο για τα επόμενα, άλλωστε η αθλήτρια μας σε τρία συνεχόμενα G1 είναι συνεχώς στις τρεις θέσεις του βάθρου!!!


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+