Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στο πλευρό του Μιχάλη Μουρούτσου και της Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης Ταεκβοντό βρίσκεται ο γνωστός καθηγητής και με μεγάλη πορεία το χώρο του Ταεκβοντό, Κωνσταντίνος Μπέης διεκδικώντας την εκλογή στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στο Δ.Σ της ΕΛΟΤ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή του:

«Αγαπητοί φίλοι του αθλήματος του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αθλητές/τριες, προπονητές και παράγοντες, ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στο χώρο του αθλήματος μας, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί αυτό που μας αξίζει, δηλαδή ένα ελπιδοφόρο μέλλον για το Ταεκβοντό, μια ουσιαστική ανάπτυξη στα Σωματεία, ένα καλύτερο αύριο για τους αθλητές και αθλήτριες μας.

Στις 28 Μαρτίου 2021 στηρίζουμε και ψηφίζουμε την Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης Ταεκβοντό, με Πρόεδρο στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) τον Ολυμπιονίκη μας Μιχάλη Μουρούτσο. Η ψήφος σας είναι σημαντική για να στηρίξει την εκλογή του Προέδρου και των μελών -ανάμεσα τους και εμένα- που θα τον πλαισιώσουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πολύ σημαντική ψήφος είναι και αυτή για την εκλογή μου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), από όπου μπορούμε να εξασφαλίσουμε σημαντική υποστήριξη για την πρόοδο του αθλήματος μας. Αγαπητοί φίλοι, δεσμεύομαι να σταθώ δίπλα στα Σωματεία, αντιμετωπίζοντας τα οικονομικά προβλήματα, με άμεση ανεύρεση νέων οικονομικών πόρων αλλά και απαλλαγή παράβολων και σημαντικών μειώσεων σε υποχρεώσεις που ισχύουν μέχρι και σήμερα, βοηθώντας τα έτσι να ανταπεξέλθουν ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή, σε συνδυασμό και με άλλες ενέργειες οικονομικής στήριξης.

Η τύχη των σωματείων και του αθλήματος είναι πλέον στα χέρια σας. Σκεφτείτε με καθαρό μυαλό και αξιοποιήστε την μοναδική ευκαιρία που δίνεται στο άθλημά μας, στηρίζοντας με τη ψήφο σας την Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης Ταεκβοντό.

Με εκτίμηση
Dr. Μπέης Κωνσταντίνος»


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter