Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό με επιτυχία διοργάνωσε το 5th Sofia Cup International Tournament Taekwondo στην Σόφια το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο στάδιο “Arena” Sprots Festival hall και με ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Οι κατηγορίες που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα ήταν Παίδων-Κορασίδων & Εφήβων –Νεανίδων και κάτοχοι (8ο κουπ και άνω) . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή είχε το πρωτάθλημα αφού έλαβαν μέρος 550 αθλητές-τριες από 20 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας και διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές-τριες:

Χρυσό μετάλλιο: Τζαλαβρέτας Ορφέας.

Ασημένιο μετάλλιο: Ντόβας Κων/νος και

Χάλκινα μετάλλια: Σίμου Μαρία, Βαρυτίμου Αικατερίνη & Δημητρακάκης Απόστολος και πέμπτες θέσεις πήραν Νικολαϊδης Σάββας & Δούμας Θάνος .

Με πρωτοβουλία του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βάϊου η αποστολή ξεκίνησε το πρωί 7 ώρα, όπου αθλητές-τριες από Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα Βόλο & Καρδίτσα ταξίδεψαν όλοι μαζί για την στην Σόφια η αποστολή έφτασε την Παρασκευή το απόγευμα όπου όλοι αθλητές πέρασαν με επιτυχία στην ζύγιση .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ συνόδευσε ως αρχηγός αποστολής της ομάδας που ήταν 35 αθλητές-τριες και γονείς μαζί που παρευρέθηκαν στους παραπάνω αγώνες.

Η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών –τριών και η εξαιρετική εμφάνιση έφεραν τα παραπάνω αποτελέσματα , ύστερα από δυνατούς αγώνες και με ματς φωτιά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο κερδίζοντας τον αγώνα και με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή τους έφεραν την επιτυχία στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες επιτυχία τους και τον προπονητή τους κ. Κουκουλέτσο Βάϊο καθώς και τους γονείς των αθλητών που είναι δίπλα σε κάθε αθλητική διοργάνωση που εκπροσώπησαν για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας στο 5th διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Σόφια της Βουλγαρίας.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter