Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Ένα χρυσό και ένα αργυρό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό ανδρών/γυναικών – εφηβ/νεαν 2018 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με 4 αθλητές έλαβε μέρος ο Σύλλογος μας Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών και Εφήβων/ Νεανίδων ,που διεξήχθησαν στην πόλη της Πάτρας το τριήμερο 9-10-11 Μαρτίου 2018 . Μια διοργάνωση με την συμμετοχή 900 αθλητών από όλη την Ελλάδα με πολύ μεγάλο συναγωνισμό μιας και οι αθλητές βαθμολογούνται και η βαθμολογία τους προστίθεται στο γενικό σύνολο, όπως γίνεται και με τα διεθνή πρωταθλήματα G1, με σκοπό να γίνουν μέλη της Εθνικής μας ομάδας.
Δύο μετάλλια κατάφεραν να αποσπάσουν οι αθλητές μας, ο λόγος για τους Τεληκωστόγλου Αποστόλη και Μπουντιούκο Σπινάρη Νικόλαο.
Τεληκωστόγλου Αποστόλης του Κωνσταντίνου, Χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg Ανδρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά . Ο Αποστολής, για έκτη φορά, θα εκπροσωπήσει την χώρα μας ως μέλος της Εθνικής μας Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών τον Μάιο στο Καζάν της Ρωσίας, έχοντας ήδη αργυρό παγκόσμιο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων και 2 πανευρωπαϊκές διακρίσεις στην κατηγορία Νέων Ανδρών.
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας Μπουντιούκος Σπινάρης Νικόλαος του Εμμανουήλ στην κατηγορία -78 kg Εφήβων, μετά από τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες. Μια διάκριση που ήρθε μετά από πολύ μεθοδική δουλειά, συμμετέχοντας σε διεθνείς διοργανώσεις, αθλητικά camp και καθημερινές προπονήσεις, με πολύ υπομονή, επιμονή και πειθαρχία. Αυτή του η διάκριση του δίνει το δικαίωμα μοριοδότησης για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση μιας και είναι μαθητής της ΄Β λυκείου.

Οι άλλοι δύο αθλητές μας έχασαν στο πρώτο αγώνα μένοντας έξω από κάποια διάκριση.
Επίσης, στην διοργάνωση έδωσε το παρόν η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, γυμνάστρια του Συλλόγου μας, Διεθνής διαιτητής και υπεύθυνη Διαιτησίας Βορείου Ελλάδος που σε λιγότερο από έναν μήνα θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων στην Τυνησία ως διαιτητής, καλεσμένη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας , μαζί με ακόμη έναν αθλητή του Συλλόγου που θα στελεχώσει την Εθνική μας ομάδα, τον Παπαδόπουλο Χρήστο του Σωκράτη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές της αγωνιστικής μας ομάδας κυρίους  Αλμασίδη Χρήστο και Διάφα Αργύρη, καθώς και όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκριση τους και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά όλους όσους παραβρέθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τον κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο μέλος του συλλόγου και Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, τους γονείς και φίλους που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και όλους τους προπονητές του Συλλόγου για την διαρκή υποστήριξη των αθλητών του Συλλόγου μας !!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ  !!!!


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter