Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με χαμόγελα από τους αθλητές του «αύριο» γέμισε το Κλειστό Γήπεδο του Ταεκβοντό στο Φάληρο όπου διοργανώνεται το 5ο Fair Play. Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το TkdMag.gr αποθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό τόσο τις προσπάθειες των αθλητών όσο και την εξαιρετικά όμορφη και προσεγμένη διοργάνωση των Μιχάλη Μουρούτσου, Γεράσιμου Τσομπάνογλου και Νίκου Δημητρακόπουλου.

Κείμενο, Φωτογραφίες: Νίκος Σπυρόπουλος


Το αγωνιστικό τουρνουά Fair Play που διοργανώνεται φέτος για 5η χρονιά, κατάφερε να ανεβάσει και άλλον τον πήχη. Η επιλογή του Ολυμπιακού Σταδίου του Ταεκβοντό ήταν εξαιρετική ενώ τόσο η διαμόρφωση του χώρου με τα φωτεινά χρώματα όσο και η πολύ καλή οργάνωση, έστησαν ένα όμορφο σκηνικό για τους μικρούς αθλητές.

5o fair play mouroutsos tkdmag (7)

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό στο Σίδνεϊ, Μιχάλης Μουρούτσος

«Νομίζω πως κάθε φορά ανεβάζουμε και λίγο παραπάνω τον πήχη. Το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη και μεράκι και αυτό θεωρώ είναι που καθιστά επιτυχημένη τη διοργάνωση», δήλωσε στο TkdMag.gr ο διοργανωτής και χρυσός ολυμπιονίκης του Σίνδεϊ, Μιχάλης Μουρούτσος αφού ευχαρίστησε πρώτα όλους τους συλλόγους και τους περισσότερους από 1700 αθλητές που λαμβάνουν μέρος.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συλλόγους και όλα τα παιδάκια που ήρθαν σήμερα. Μας στηρίζουν με την παρουσία τους και μας τιμάει αυτό», τόνισε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

5o fair play mouroutsos tkdmag (9)

Ο προπονητής του Α.Σ Λέων και συνδιοργανωτής του Fair Play, Νίκος Δημητρακόπουλος

Από τη μεριά του, ο Δάσκαλος του Α.Σ Λέων και συνδιοργανωτής του τουρνουά, Νίκος Δημητρακόπουλος είπε: «Προσπαθούμε κάθε φορά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά. Το Fair Play είναι ουσιαστικά μια γιορτή. Μια γιορτή μέσα από την οποία θέλουμε όλα τα παιδιά να ευχαριστηθούν Ταεκβοντό, να το γνωρίσουν σαν ολυμπιακό άθλημα, να έρθουν σε καλύτερη επαφή μαζί του και να τους δώσουμε ένα κίνητρο να προπονούνται καθημερινά όλο και περισσότερο. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο στόχος μας και η ουσία της διοργάνωσης».

Αναφερόμενος στους στόχους του Fair Play, με τη σειρά του ο Μιχάλης Μουρούτσος είπε: «Θεωρώ πως από εδώ ξεκινάει και το ολυμπιακό όνειρο. Μέσα από τέτοιους είδους διοργανώσεις και σε μικρή ηλικία. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπαίνει το μικρόβιο του πρωταθλητισμού σ’ ένα παιδάκι. Ενός πρωταθλητισμού και ενός ολυμπιακού στόχου των οποίων το ταξίδι είναι μαγικό».

«Νιώθω πάρα πολύ καλά που δίνουμε την ευκαιρία αυτή στους μικρούς αθλητές», πρόσθεσε.

gerasimostsompanoglou-tkd

Ο προπονητής του Α.Σ Δάφνης, Γεράσιμος Τσομπάνογλου

Εμφανώς ικανοποιημένος αλλά και χαρούμενος για τη διοργάνωση δήλωσε και ο προπονητής του Α.Σ. Δάφνης και  Α.Σ. Ζεύς Ασπροπύργου, Γεράσιμος Τσομπάνογλου. Ο πρώην πανευρωπαϊκός πρωταθλητής επεσήμανε πως το Fair Play πρόκειται ουσιαστικά για μια διοργάνωση γιορτή μέσα από την οποία τα παιδιά έρχονται σε επαφή περισσότερο με το ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό και αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους συντροφεύσουν στην αθλητική τους καριέρα. Ταυτόχρονα, βέβαια, διασκεδάζουν.

Οι αγώνες συνεχίζονται την Κυριακή ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η μουσικοχορευτική παράσταση του Μιχάλη Μουρούτσου, Make your Move.

5o fair play mouroutsos tkdmag (2)

5th fair play gif- tkdmag

5o fair play mouroutsos tkdmag (11)

5o fair play mouroutsos tkdmag (12)

5o fair play mouroutsos tkdmag (13)

5o fair play mouroutsos tkdmag (14)

5o fair play mouroutsos tkdmag (15)


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


5o fair play mouroutsos tkdmag (16)

5o fair play mouroutsos tkdmag (17)

5o fair play mouroutsos tkdmag (19)

5o fair play mouroutsos tkdmag (20)

5o fair play mouroutsos tkdmag (22)

5o fair play mouroutsos tkdmag (23)

5o fair play mouroutsos tkdmag (28)

5o fair play mouroutsos tkdmag (3)

5o fair play mouroutsos tkdmag (29)


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter