Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, η συμμετοχή των συλλόγων στο 6o Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu θα γίνει με προσκλήσεις. Αυτό αναφέρει σχετικό Δελτίο Τύπου που ανέβασε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΤΑΝΕ.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ, κ. Μάκης Καρανταγλής, μιλώντας πέρυσι στο TkdMag.gr (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ) είχε αναφέρει πως  η επιλογή των συλλόγων που προσκλήθηκαν για να λάβουν μέρος στο 5ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim & Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» έγινε τυχαία, αφού προηγήθηκε κλήρωση.

Το Φεστιβάλ Kim & Liu τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και τη διοργανώνει η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΤΑΝΕ:

«Το εγχείρημα του περασμένου Μαΐου πέτυχε κι έτσι η παρουσία των συλλόγων της ΕΤΑΒΕ στο διοργάνωση-θεσμό του ελληνικού ταεκβοντό, το Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu, θα συνεχιστεί και στην 6η έκδοσή του.

Μια έκδοση που θα φιλοξενηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 1.500 αθλητών και αθλητριών, από 6 έως 11 ετών.

Όπως συνέβη στο 5ο Kim e Liu λοιπόν, έτσι και στο 6ο, η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας, θα προσκαλέσει έναν αντιπροσωπευτικό αριθμό συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της ΕΤΑΒΕ προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά.

Και σε αυτήν την αγωνιστική εκδήλωση, η συμμετοχή των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της ΕΤΑΝΕ, θα γίνει αποκλειστικά με πρόσκληση, η οποία και θ` αποσταλεί τις προσεχείς εβδομάδες, ενώ δεν θα λείψουν και οι παράλληλες δράσεις που κάθε χρόνο αυξάνονται και εμπλουτίζονται.

Τέλος για μία ακόμη χρονιά, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει να κάνει με παιδιά.»

Η αφίσα

6o_festival_kim_afisa-01


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter