Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με επείγουσα ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό ενημερώνει για τις νέες κάρτες GAL.

Όπως αναφέρει η ΕΛΟΤ και θα δείτε στον πίνακα των δικαιολογητικών παρακάτω, υπάρχουν εφεξής δυο GAL. Μια εσωτερικού. Μια εξωτερικού. Ειδικότερα: W.T. Global Licence Εσωτερικού – W.T. Event Pass Εξωτερικού.

Το κόστος της πρώτης (εσωτερικού) ανέρχεται στα 25€ για τους αθλητές, 50€ για τους προπονητές τους διαιτητές, τα μέλη των συλλόγων και των ιατρών – φυσιοθεραπευτών.

Το κόστος της δεύτερης (εξωτερικού) ανέρχεται στα 50€ για τους αθλητές, 70€ για τους προπονητές και 60€ για τους διαιτητές, τα μέλη των συλλόγων και των ιατρών – φυσιοθεραπευτών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΟΤ, όποιος επιθυμεί μπορεί να αναβαθμίσει την κάρτα από W.T. Global Licence Εσωτερικού σε W.T. Event Pass Εξωτερικού, φυσικά με το ανάλογο κόστος.

Ενδεικτικά, για έναν αθλητή εάν κατέχει την W.T. Global Licence Εσωτερικού και επιθυμεί να την αναβαθμίσει σε W.T. Event Pass Εξωτερικού τότε θα καταβάλει 27€. Για τους προπονητές το κόστος ανέρχεται στα 22€. Περισσότερα δείτε παρακάτω.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΟΤ

«Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της ΕΛ.Ο.Τ., γνωρίζετε ήδη ότι προκειμένου να καθίσταται εφικτή και να θεωρείται έγκυρη κάθε συμμετοχή τόσο σε Διεθνή Τουρνουά και Πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο αλλά ΠΛΕΟΝ όσο και σε όλα τα εσωτερικά πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό θα πρέπει να προβείτε ΑΜΕΣΑ στην έκδοση κάρτας GAL/GOL, στα μέλη των συλλόγων σας που δραστηριοποιούνται σε όλες τις εκδηλώσεις (αθλητές – αθλήτριες, προπονητές – προπονήτριες, διαιτητές – διαιτήτριες, ιατροί, φυσιοθεραπευτές, μέλη Δ.Σ., αρχηγοί ομάδων, κ.λπ.)».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-GAL-No-2-2017

Κατεβάστε την εδώ

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛΟΤ τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακοινώσει την υποχρεωτική έκδοση κάρτας GAL προκειμένου αθλητές, προπονητές, διαιτητές κτλπ. να λάβουν μέρος στα εγχώρια πρωταθλήματά της. Ταυτόχρονα είχε ανακοινωθεί από την ομοσπονδία η κατάργηση της κάρτας αθλητή και προπονητή της ΕΛΟΤ.

 

Τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε

Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στο εξής e-mail της ΕΛΟΤ: elot.gal@gmail.com

Κατεβάστε τον πίνακα ΕΔΩ


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter