Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Να κατασκευάσει επιτέλους ένα αξιοπρεπές site αποφάσισε μετά από δημοσίευμα του TkdMag.gr για την απαράδεκτη ιστοσελίδα της που προκάλεσε «αναταραχές», η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. Βέβαια, προς το παρόν τουλάχιστον, καταστατικό αλλά και εσωτερικοί κανονισμοί δεν υπάρχουν πουθενά στο site.

Του Νίκου Σπυρόπουλου

Τον Οκτώβριο του 2016 το TkdMag.gr σε δυο δημοσιεύματά του (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) ανέφερε τους λόγους για τους οποίους το site της ΕΛΟΤ, μιας ομοσπονδίας Ολυμπιακού Αθλήματος, ήταν απαράδεκτο και δυσλειτουργικό προσφέροντας σχεδόν μηδαμινή ενημέρωση μέσα από μια τελείως κακή εμφάνιση.

Τον Ιανουάριο του 2016, η ΕΛΟΤ ανανέωσε την ιστοσελίδα της και όπως είδαμε με μια πρώτη ματιά στο site, ακολούθησε μερικές από τις προτάσεις που είχε κάνει το TkdMag.gr για το τί πρέπει να περιέχει η νέα ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Ανανέωσε μάλιστα και τη σελίδα του Δ.Σ της με βάση των πρόσφατων εκλογών. Αυτό και εάν είναι ένα μεγάλο βήμα.

Βέβαια, τουλάχιστον στην Beta έκδοση που βρίσκεται στον διαδικτυακό αέρα, δεν υπάρχει πουθενά το καταστατικό της Ομοσπονδίας καθώς και οι εσωτερικοί κανονισμοί. Προϋπολογισμοί –Απολογισμοί επίσης απουσιάζουν, όπως και αποφάσεις Γεν. Συνελεύσεων – Διοικητικών Συμβουλίων. Εξαιτίας της καινούργιας έκδοσης του site έχουν δημιουργηθεί νεκροί σύνδεσμοι σε παλαιότερες ανακοινώσεις της ΕΛΟΤ, οι οποίοι πιστεύουμε πως θα αποκατασταθούν άμεσα.

Από την άλλη, άκρως θετικό στοιχείο (σ.σ για το οποίο είχαμε ασκήσει κριτική), είναι η αναφορά όλων των Σωματείων της δύναμης της ΕΛΟΤ. Η Ομοσπονδία αφιερώνει μια σελίδα στην οποία αναφέρονται ονοματικά όλα τα ενεργά Σωματεία. Όπως γράφει, αυτά ξεπερνούν τα 430.

Ας ελπίσουμε πως σύντομα, τουλάχιστον Καταστατικό και Εσωτερικοί Κανονισμοί θα δουν το φως το δημοσιότητας, όπως άλλωστε οφείλει να κάνει η Ομοσπονδία.

Όσον αφορά το κόστος της καινούργιας ιστοσελίδας, η ΕΛΟΤ δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Το νέο site, κατασκεύασε η εταιρία bitmyjob από την Πάτρα η οποία πριν λίγους μήνες κατασκεύασε το καινούργιο site της ΕΤΑΝΕ.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter