Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Οι Έλληνες αθλητές συμμετείχαν στο 7th European Cadet Championships 2016 από 08 έως 11 Σεπτεμβρίου στο Βουκουρέστι, διότι πέτυχαν διακρίσεις στις κατηγορίες Cadet του 1st World Taekwondo President’s Cup 2016, που πραγματοποιήθηκε 7 με 10 Απριλίου 2016.

Από tkdg.eu

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση της ETU όλοι οι διακριθέντες αθλητές στο President’s Cup αποκτούσαν δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καθ’ υπέρβαση του αριθμού των αθλητών των Εθνικών Ομάδων της Χώρας τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ΕΛΟΤ θα μπορούσε να στείλει, εκτός των αθλητών που προκρίθηκαν μέσω του President’s Cup, ακόμα 16 Αθλητές, μια πλήρη Εθνική Ομάδα, έτσι θα υπήρχαν 16 ακόμα ευκαιρίες για κατάκτηση επιπλέον διακρίσεων τόσο για τους Αθλητές όσο και για την Χώρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις επιβραβεύσεις της πολιτείας που πιθανόν να είχαν περισσότεροι Έλληνες αθλητές:

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

paneuropaiko cadet

Πρέπει να δοθεί μια πειστική απάντηση από τους παράγοντες του Αθλήματος γιατί δεν συγκροτήθηκε εθνική ομάδα Π/Κ, γιατί αδικείται η κατηγορία με το μεγαλύτερο δυναμικό αθλητών.
Τον επόμενο μήνα αρχίζουν οι προκρίσεις για το πανελλήνιο παίδων / κορασίδων, οι συμμετοχές αναμένονται να ξεπεράσουν τις 2.000, εκεί θα δούμε να παρουσιάζεται το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντό. Γιατί να μην υπάρχει ένα ακόμη κίνητρο για τον πρωταθλητισμό στις μικρές ηλικίες;

Κλείνουμε την παρέμβασή μας υπενθυμίζοντας μια πρόσφατη δήλωση παράγοντα του αθλήματος: «Με ίσες ευκαιρίες για όλους, για ένα φανταχτερό παρόν και ένα υπέρλαμπρο μέλλον στο κορυφαίο άθλημα επαφής στη χώρα μας».


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter