Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προκηρυχθεί, το σεμινάριο προπονητών Ταεκβοντό στην Αθήνα για όσους και όσες ανήκουν στα γεωργαφικά όρια της ΕΤΑΝΕ.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ένωση Νοτίου Ελλάδας Ταεκβοντό για το σεμινάριο:

«Παρουσία διπλωματούχων προπονητών ταεκβοντό, φοιτητών ΤΕΦΑΑ, εν ενεργεία αλλά και νέων διαιτητών, βοηθών προπονητών κ.α., πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, ενημερωτικό σεμινάριο από τον υπεύθυνο διαιτησίας της ΕΛΟΤ, Χρήστο Αγραφιώτη και τον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Τσίγκανο.

Στο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΕΛΟΤ και απευθυνόταν σε προπονητές συλλόγων που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Νοτίου Ελλάδος αλλά και διαιτητές, υπήρξε ενημέρωση και εφαρμογή κανονισμών διαιτησίας WTF, ανάλυση συστήματος βαθμολόγησης GEN 2 (PSS) αλλά και κινησιολογία. Για τους νέους διαιτητές πραγματοποιήθηκαν και εξετάσεις.

Ο Χρήστος Τσίγκανος, υπ. διδάκτορας Ιατρικής Σχολής, στο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΕΤΑΝΕ, αναφέρθηκε στους μηχανισμούς ιδιοδεκτικότητας, στα επίπεδα ιδιοδεκτικής αντίληψης σε αθλητές ταεκβοντό, ενώ αναφέρθηκε στις ενδείξεις, τις αντενδείξεις και τις κλινικές εφαρμογές όσον αφορά στην κρυοθεραπεία αλλά και την θερμοθεραπεία.»


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter