Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Τη δική τους προσπάθεια για μια θέση στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Εφήβων/Νεανίδων έκαναν οι Τυρολόγου, Αρσάνογλου, Καραμανώλης και Σοφοτάσιος.

Οι τέσσερις πρωταθλητές μας πάλεψαν για τη διάκριση αλλά δεν κατόρθωσαν δυστυχώς να πλασαριστούν στο βάθρο της κατηγορίας τους. Και οι τέσσερις αθλητές μας, αγωνίζονταν την τρίτη ημέρα διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, η  Χριστιάνα Τυρολόγου στο πρώτο της ματς, στη φάση των “32” της κατηγορίας δέχτηκε την ήττα με σκορ 3-0  από τη Γαλλίδα  Lindsey Fulbert με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει περισσότερο.

Στην κατηγορία των των -55 κιλών, η Μαρία Αρσάνογλου νίκησε την Κολομβιανή αθλήτρια Maria Helena Alvarez Lozano. Στο δεύτερό της παιχνίδι, στη φάση των “32” νίκησε με σκορ 6-0 την Ισπανδία Lidia Ruiz Fernadez. Δυστυχώς στη φάση των “16” η ελληνίδα πρωταθλήτρια πάλεψε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να ξεπεράσει την Ιρανή Marina Babalou από την οποία έχασε στο “χρυσό πόντο”.

Από την πλευρά των Εφήβων τώρα, στην κατηγορία των -59 κιλών, ο Νίκος Καραμανώλης νίκησε στο πρώτο ματς τον Βραζιλιάνο Luiz Neto αλλά στο επόμενο ματς στη φάση των “32” δέχτηκε την ήττα από τον Μαροκινό Omar Lakehal που στη συνέχεια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Τέλος, ο Αργύρης Σοφοτάσιος έχασε οριακά με 13-12 στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Αυστραλό Liam Wilson.

 


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter