Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Περισσότερο από μια δεκαετία πήρε στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για να προκηρύξει νέο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πούμσε. Με την ανάρτηση της προκήρυξης των αγώνων Πούμσε, το Ελληνικό Ταεκβοντό έπειτα από πάρα πολλά χρόνια δείχνει πως θα ξεκινήσει να «πιστεύει» στο τεχνικό κομμάτι του αθλήματος που έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΕΛΟΤ δημοσίευσε την προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Για να λάβετε μέρος χρειάζεστε κάρτα GAL – GOL.

“Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες, προπονητές, αρχηγοί ομάδων καθώς και όποιος δηλωθεί στο TPSS με ιδιότητα από τον σύλλογο, θα πρέπει υποχρεωτικά σύμφωνα με οδηγία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.T.F.), να έχει αιτηθεί με τα απαραίτητα ΟΡΘΑ δικαιολογητικά στην ΕΛ.Ο.Τ., την έκδοση της Παγκόσμιας Κάρτας Global Athletic License – G.A.L. ή Global Official License – G.O.L.”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην προκήρυξη η ΕΛΟΤ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ. Ισχύει όμως για μια κατηγορία. «Σε περίπτωση που κάποιος αγωνιστεί σε περισσότερες από μία κατηγορίες θα καταβάλει παράβολο για κάθε συμμετοχή», σημειώνεται στην προκήρυξη.

Δηλαδή, για να λάβει μέρος κάποιος αθλητής σε όλες τις κατηγορίες πρέπει να πληρώσει συνολικά 200€.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πούμσε θα υπάρχουν όλες οι κατηγορίες. Ατομικό ανά ηλικίες, Ζευγάρια, Ομαδικά και το Ελεύθερο πούμσε.

Αναλυτικά:

Θέσεις και Μετάλλια

• 1η Θέση ο νικητής του τελικού, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.
• 2η Θέση ο ηττημένος του τελικού, αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
• 3η Θέση οι ηττημένοι φιναλίστ των ημιτελικών, χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
• 5η Θέση οι ηττημένοι των προημιτελικών.
• 9η Θέση οι ηττημένοι του γύρου των 16.
• 17η Θέση οι ηττημένοι του γύρου των 32 και ούτω κάθε εξής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Δήμητρας 19 (4ος όροφος) – Αθήνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ :
1. Η μέθοδος συναγωνισμού που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες θα είναι το Σύστημα Μονού Αποκλεισμού. Στο σύστημα μονού αποκλεισμού, ο αντίπαλος ορίζεται με κλήρωση. Κάθε ζευγάρι αθλητή – αθλήτριας θα εκτελεί τα δύο πούμσε του πίνακα της κατηγορίας που θα αποφασισθούν από τον Τεχνικό Υπεύθυνο κατά την διάρκεια της κλήρωσης, εκτελώντας και τα δύο διαδοχικά, με ένα λεπτό διάλειμμα αναμεσά τους. Νικητής σε κάθε πούμσε θα αναδεικνύεται ο αθλητής – αθλήτρια που θα υποδείξουν οι περισσότεροι κριτές.

2. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελείται το πούμσε που θα επιλεγεί από τον Τεχνικό Υπεύθυνο, από τον πίνακα της κατηγορίας που αγωνίζονται και νικητής θα ανακηρύσσεται ο αθλητής – αθλήτρια που θα υποδείξουν οι περισσότεροι κριτές.

 

Δηλώσεις συμμετοχής

ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΥΛ
ΟΜΑΔΙΚΟ
ΑΤΟΜΙΚΟ
ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΥΛ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΥΛ
ΖΕΥΓΑΡΙ

 

Η προκήρυξη

ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΠΡΟΚ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-ΤΕΧΝΙΚΟ-2017

Κατεβάστε την ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Το φιάσκο της ΕΛΟΤ με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πούμσε και η προσπάθειά της να τα «μπαλώσει»

Ακόμη ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πούμσε χωρίς την Ελλάδα – Ποιος φταίει;

Ανακοίνωσαν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πούμσε μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρόδο! Πώς θα στελεχωθεί Εθνική Ομάδα;


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter