Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την Παρασκευή, 3 Μαΐου θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών/Γυναικών – Εφήβων/Νεανίδων 2019. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 5 Μαΐου. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό ανακοίνωσε το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Δείτε το αναλυτικά:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
– Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας, θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο. Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ..
-Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες, προπονητές, αρχηγοί ομάδων καθώς και όποιος έχει δηλωθεί στο TPSS με ιδιότητα από τον σύλλογο, θα πρέπει υποχρεωτικά, να είναι κάτοχος της Παγκόσμιας Κάρτας Global Athletic License – G.A.L. ή Global Official License – G.O.L.

ΖΥΓΙΣΗ:
Θα ακολουθήσει επόμενη ανακοίνωση για την διαδικασία της ζύγισης του εν λόγω πρωταθλήματος, η οποία θα γίνει με ραντεβού.


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter