Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την προολυμπιακή ομάδα ταεκβοντό ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. Η τετράδα των ελλήνων αθλητών θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πρόκειται για τους Απόστολο Τεληκώστογλου, Κωνσταντίνο Χαμαλίδη, Φανή Τζέλη, και Νάσια Μητσοπούλου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΛΟΤ:

«Από το «κλείδωμα» της Ολυμπιακής κατάταξης στα τέλη του 2019, προέκυψε και η ελληνική προολυμπιακή ομάδα, η οποία τους προσεχείς μήνες θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Την απαρτίζουν δύο αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες, οι οποίοι κατάφεραν να βρεθούν στις υψηλότερες θέσεις των κατηγοριών τους, στην Ολυμπιακή κατάταξη της World Taekwondo.

Οι εκπρόσωποι της χώρας μας που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι οι Απόστολος Τεληκωστόγλου (-80κ.), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (-68κ.), Φανή Τζέλη (-57κ.) και Νάσια Μητσοπούλου (-67κ.).

Και οι τέσσερις θα συμμετέχουν στο προολυμπιακό τουρνουά της Ιταλίας (Μιλάνο, 18-19 Απριλίου). Στο μεσοδιάστημα θα συμμετέχουν σε βαθμολογούμενα τουρνουά, ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την κατάταξή τους, βάσει της οποίας θα γίνει και η κλήρωση του προολυμπιακού τουρνουά.»

Απόστολος Τεληκωστόγλου

Κώστας Χαμαλίδης

Φανή Τζέλη

Νάσια Μητσοπούλου


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter