Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζεται το στάδιο της προετοιμασίας της προολυμπιακής ομάδας Ταεκβοντό ενόψει του τελικού στόχου. Της πρόκρισης στο Μιλάνο.

Η εθνική προολυμπιακή ομάδα κατέκτησε τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στο διεθνές τουρουνά της Φουτζέιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποκομίζοντας μάλιστα και σημαντικούς πόντους στο τσεπάκι της.

Όπως αναφέρει η ΕΛΟΤ σε σχετικό Δ.Τ, στην κορυφή των -80 κιλών βρέθηκε ο «ασημένιος» πρωταθλητής κόσμου το 2019, Απόστολος Τεληκωστόγλου.

Δεύτερη στα -57 κιλά, ήταν η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους Νέους το 2018, Φανή Τζέλη.

Ενώ, το χάλκινο μετάλλιο στα -68 κιλά όπου συμμετείχαν συνολικά 42 αθλητές κατέκτησε ο Κώστας Χαμαλίδης.

Η Νάσια Μητσοπούλου δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Προπονητές της ομάδας είναι ο Θοδωρής Ζηνέλης και ο Χρήστος Αλμασίδης.

«Όλα κύλησαν κατ` ευχήν. Και οι τρεις αθλητές μας είχαν εξαιρετική αγωνιστική παρουσία. Παίξανε όλοι εκπληκτικούς αγώνες και κέρδισαν μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου ταεκβοντό. Κρίμα για την Τζέλη γιατί θα μπορούσε να είχε το χρυσό απέναντι στην Τουρκάλα αντίπαλό της», είπε ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας και ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Ζηνέλης.

«Τα τρία μετάλλια στο Φουτζέιρα αποτελούν το ιδανικό ξεκίνημα για τη χρονιά. Πήραμε τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, δεδομένου ότι το τουρνουά ήταν κατηγορίας G2, ενώ εκτός των άλλων κάναμε αισθητή την παρουσία μας, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις κορυφαίες ασιατικές διοργανώσεις. Κρίμα για τη Μητσοπούλου που είδε όλο το πρωταθλημα από την κερκίδα λόγω τραυματισμού. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε κι αυτή να είναι στα μετάλλια. Τα πάντα όμως είναι μέσα το πρόγραμμα. Ας έχουμε υπομονή μέχρι την επόμενη διοργάνωση», κατέληξε ο κ. Ζηνέλης.

Θυμίζουμε ότι οι προπονητές της αποστολής

Η προΟλυμπιακή ομάδα, αναχωρεί την Τρίτη για την Ιορδανία, όπου θα παραμείνει για προετοιμασία δύο εβδομάδων.


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter