Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό το οποίο ελέγχεται για το έλλειμμα στην Ομοσπονδία που εντοπίζει σε Έκθεσή του το Ελεγκτικό Συνέδριο, προτάθηκε ως εκπρόσωπος του αθλήματος στην ΕΟΕ.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον ακόμη μια τετραετία εκλεγμένο ως Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, κ. Μιχάλη Φυσεντζίδη ο οποίος, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας στη σελίδα της στο Facebook, προτάθηκε «ομόφωνα» ως εκπρόσωπος του αθλήματος στην ΕΟΕ.

Η ανακοίνωση:

 

Όπως είχε αποκαλύψει το HOTDOC στο τεύχος 104, ο κ. Φυσεντζίδης, όπως και άλλα μέλη τα οποία εκλέχτηκαν ξανά στο Δ.Σ της ΕΛΟΤ, έχουν λάβει επίσημα έγγραφα (Φύλλα Μεταβολών και Ελλείψεων) από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σύμφωνα με αυτά τα ΦΜΕ, κλήθηκαν να καταθέσουν υπέρ του Δημοσίου σε οποιαδήποτε ΔΟΥ το ποσό που ορίζουν οι ελεγκτές (σ.σ το χαρακτηρίζουν ως ουσιαστικό ή τυπικό έλλειμμα) στην Έκθεση Επιτόπιου Κατασταλτικού Ελέγχου στην ΕΛΟΤ των ετών 2002-2006, ή να υποβάλουν υπόμνημα με τις απαντήσεις τους καθώς δεν πρόκειται για τον οριστικό καταλογισμό από μεριάς Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Όπως πληροφορείται το koutipandoras.gr, ο τελικός καταλογισμός από το ειδικό κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους.

Όλα αυτά, δηλαδή οι εξηγήσεις των αναφερόμενων στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου του 2011 μελών, προκύπτουν εξαιτίας της συμμετοχής τους σε αποφάσεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει ουσιαστικό ή τυπικό έλλειμμα στην κρατική επιχορήγηση της Ομοσπονδίας Ταεκβοντό κατά των ελεγχόμενων ετών.

Σημειώνεται πως ο κ. Φυσεντζίδης ήταν εκπρόσωπος της ΕΛΟΤ στην ΕΟΕ και κατά την προηγούμενη τετραετία.

fisetzidis tkdmag2

Ο γενικός γραμματέας της ΕΛΟΤ, κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης

Πηγή: koutipandoras.gr


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter