Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Πρώτη στην Πάτρα από 9 έως 11 Μαρτίου. Αγωνιζόμενοι στην έδρα τους οι αθλητές της ‘’Δύναμης’’ κατέκτησαν 3 μετάλλια, εκ των οποίων 1 χρυσό,1 ασημένιο και 1 χάλκινο. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ)

Η αθλήτρια Αγγελοπούλου Κατερίνα, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στην ηλικιακή κατηγορία των γυναικών και όντας η μικρότερη αθλήτρια της κατηγορίας -49kg , κατάφερε να κάνει την υπέρβαση κατακτώντας την πρώτη θέση μετά από δύσκολους αγώνες απέναντι σε καταξιωμένα ονόματα του αθλήματος, φέρνοντας έτσι το μοναδικό χρυσό μετάλλιο του πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών για την πόλη της Πάτρας.

Ο Αργύρης Σοφοτάσιος, πρωταθλητής Ευρώπης στους Εφήβους, συμμετείχε την Παρασκευή για παρθενική φορά στην καριέρα του σε κατηγορία Ανδρών, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα -68kg χάνοντας τον τελικό για ένα μόνο πόντο. Την επομένη αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του σε εφηβική κατηγορία, επιλέγοντας μάλιστα να αγωνιστεί στην υψηλότερη των πραγματικών κιλών του κατηγορία -73kg, θέλοντας να τεστάρει τις δυνάμεις του.

Ακόμα και έτσι, κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο κυνηγώντας μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα την ανατροπή του ενός πόντου, αποχαιρετώντας την εφηβεία στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter