Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στην πόλη του Βόλου θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη που δημοσίευσε η ΕΛ.Ο.Τ., το πρωτάθλημα θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας- Βόλου, επί της οδού Δοξοπούλου & Σπανουδάκη στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και τις δυο ημέρες ενώ η καταληκτική ημερομηνία για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής και των απαραίτητων δικαιολογητικών είναι η Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Η διάρκεια του αγώνα καθορίζεται στους 3 γύρους των 2 λεπτών με 1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσά τους.

ELOT

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι και όλες οι αθλητές και αθλήτριες αντίστοιχα που εγγεγραμμένου στους Συλλόγους – Μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo.

 

Αναλυτικότερα δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

Οι αθλητές και αθλήτριες που είναι γεννημένοι από το 1995 έως και το 1999 (20 ετών – 16 ετών) και κάτοχοι 2ου Κουπ και άνω (κόκκινη ζώνη και πάνω).

Το δικαίωμα συμμετοχής εξασφαλίζεται με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες σύλλογοι έχουν προβεί στην εξόφληση της ετήσιας συνδρομής τους στην ΕΛ.Ο.Τ. για το έτος 2015 και ότι έχουν προβεί στην απόκτηση Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο.

Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ.

Η ΕΛ.Ο.Τ. θα δέχεται αιτήσεις για έκδοση βιβλιαρίων αθλητικής ιδιότητας μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες και οι προπονητές των συλλόγων θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους κάρτα διαπίστευσης της ΕΛ.Ο.Τ. σε ισχύ στην ζύγιση αλλά να την επιδεικνύουν και στην έναρξη κάθε αγώνα.

Το Παράβολο Συμμετοχής ανέρχεται στα 40€ για κάθε αθλητή και αθλήτρια. Οι σύλλογοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει τα χρήματα μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

 tkd-agones

Αθλητές και Προπονητές

Οι αθλητές θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά σύμφωνα με τα όσα ορίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία:

  • επικαλαμίδες
  • επιβραχιονίδες
  • μασελάκι
  • γαντάκια
  • σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ)
  • κάσκα
  • θώρακα

Οι ηλεκτρονικοί θώρακες και οι ηλεκτρονικές κάσκες των αγώνων, θα παρέχονται από την ΕΛ.Ο.Τ.

Οι αθλητές θα πρέπει να προμηθευτούν τα προσωπικά τους e-foot protectors της Dae do (καλτσάκια με αισθητήρες). Αθλητής που δεν έχει μαζί του καλτσάκια δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστεί, καθώς δεν θα διατίθενεται από την Ομοσπονδία.

Οι προπονητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα διαπίστευσης κόουτς σε ισχύ και να είναι ενδεδυμένοι, είτε με αθλητική φόρμα και αθλητικά υποδήματα είτε με κουστούμι κατά την διάρκεια του αγώνα.

Επίσης θα προσκομίζουν την κάρτα διαπίστευσης σε ισχύ καθώς και το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή – αθλήτριας που αγωνίζεται στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή τους.

 tkd-wtf-pan

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη της ΕΛ.Ο.Τ:

panellinio-protathlima-neon-2015

Κατεβάστε την προκήρυξη ΕΔΩ


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter