Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ένας μήνας έμεινε περίπου μέχρι την έναρξη του 1ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό «παραλίας».

Η πρωτότυπη διοργάνωση θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου στο Μπαλί της Ινδονησίας. Δηλαδή το Σαββατοκύριακο 23 με 24 Ιουλίου. Όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο πιο πυρετώδεις γίνονται οι πρόβες των αθλητών και των αθλητριών που θα λάβουν μέρος.

Οι παρακάτω αθλητές που θα δείτε στο βίντεο, εκτελούν free style Πούμσε με free style δυναμικές κλωτσιές και σπασίματα.

Και τα τρια αποτελούν κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Απολαύστε τους:

 

Λίγα λόγια για το Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παραλίας

«Το 1ο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό παραλίας, προσφέρει στους αθλητές μια νέα εμπειρία, με νέες στολές και μια νέα εμφάνιση απ΄ όπου και περιμένουμε νέα αστέρια να προκύψουν», δήλωσε σχετικά με το πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της WTF, Chungwon Choue.

«Η διοργάνωση θα αποτελέσει τη “βιτρίνα» για το άθλημά μας στην πορεία προς την έναρξη των Αγώνων Παραλίας San Diego in 2017», πρόσθεσε.

Οι αγώνες «ANOC World Beach Games» θα γίνουν για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2017 στις παραλίες του San Diego της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Θα διαρκέσουν 10 ημέρες με περισσότερους από 5000 αθλητές να λαμβάνουν μέρος.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός με στόχο να «εμπνεύσει τη νεολαία» μέσω των θαλάσσιων σπορ και να προσφέρει διασκέδαση.

Τον Οκτώβριο του 2015, η Ένωση των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC) διάλεξαν ομόφωνα το San Diego ως την πόλη που θα φιλοξενήσει πρώτη την καινοτόμο αυτή αθλητική διοργάνωση.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Δείτε και αυτό

beach taekwondo poomsae

Κάνοντας πρόβες για το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό «παραλίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter