Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, σε μια συγκινητική βραδιά με εκλεκτούς και διακεκριμένους ομιλητές παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Καλαμαριάς, το μοναδικό -διεθνώς- διαδραστικό βιβλίο του Δρ. Κωνσταντίνου Μπέη “TAE KWON DO – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ”. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς.

Τα λόγια εξαιρετικά για την προσωπικότητα του συγγραφέα κ. Κωνσταντίνου Μπέη και για το πολύχρονο έργο του στο Taekwondo από όλους τους διακεκριμένους ομιλητές αλλά και η έκφραση αναγνώρισης για την προσφορά του γενικότερα στην πολύ δημιουργική σαραντάχρονη πορεία του, ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία που συγκίνησαν τον Κωνσταντίνο Μπέη, αλλά και τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν τη σεμνή γιορτή.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του ΤΕΦΑΑ ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ-ΑΠΘ, καθηγητής Προπονητικής κ. Σπυρίδων Κέλλης, ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ, Καθηγητής Εργοφυσιολογίας κ. Κοσμάς Χριστούλας και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Αθλητισμού κ. Βασίλειος Καϊμακάμης. Εκ μέρους του Δήμου Καλαμαριάς η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς κ. Βάσω Νικολέτου και η Αντιδήμαρχος και Καθηγήτρια Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Αγγελική Τσαπακίδου. Επίσης η Ολυμπιονίκης του Taekwondo κα. Ελισάβετ Μυστακίδου, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Ναπολέων Ντέμος και ο κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, μέλος του Δ.Σ. της ΑΟΤΕ, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΑΟΤΕ, Αναστασίου Βαλασιάδη.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους καθηγητές του ΤΕΦΑΑ αλλά και καθηγητές άλλων τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Ολυμπιονίκης του Στίβου κ. Αναστασία Κελεσίδου, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες του Taekwondo και πλήθος εξαιρετικών συναδέλφων και φίλων του συγγραφέα.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν διαδοχικά:

– ο πρωταθλητής Ευρώπης και επί σειρά ετών, πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσιος, προπονητής του συλλόγου ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ,

– ο, επί σειρά ετών, πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής κ. Αργύρης Μπαλής, προπονητής του συλλόγου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Α. ΤΟΥΜΠΑΣ,

– ο, επί σειρά ετών, πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας και Ομοσπονδιακός Προπονητής Taekwondo κ. Γιώργος Ναζίρης, προπονητής του συλλόγου ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ.

Την παρουσίαση έκλεισε με τον χαιρετισμό του ο δύο φορές Ολυμπιονίκης, με ρεκόρ συμμετοχών σε 4 συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (2000-2012), παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ακολούθησε παρουσίαση φωτογραφικού υλικού από το αρχείο του Κωνσταντίνου Μπέη για τα 40 χρόνια αδιάκοπης και πολύπλευρης πορείας του στο Taekwondo. Κατά τη δεξίωση που ακολούθησε, οι καλεσμένοι αντάλλαξαν αναμνήσεις από ευχάριστες κοινές στιγμές του παρελθόντος.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter