Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Το πλούσιο θέαμα, η νεανική αγωνιστική διάθεση και ο ενθουσιασμός που έδειξαν τα 1.450 παιδιά που έλαβαν μέρος αλλά και τη συνεισφορά εκ μέρους της ΕΤΑΝΕ προς τις ευαίσθητες ομάδες της ελληνικής κοινωνίας, ήταν το αποτύπωμα του 4ου αγωνιστικού φεστιβάλ Kim e Liu «Ευ Αγωνίζεσθαι» Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στα Άνω Λιόσια.

Διοργανώτρια του θεσμού ήταν η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ), ενώ η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝΟΑ).

Οι αυριανοί πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, ηλικίας 6 έως 11 ετών, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια διοργάνωση που για κάποια απ` αυτά τα παιδιά, αποτελεί το σκαλοπάτι για τις εθνικές διοργανώσεις, δηλαδή τα πανελλήνια αλλά πρωταθλήματα παίδων/κορασίδων.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, όλα τα παιδιά έστειλαν το μήνυμα ότι στον αθλητισμό δεν θα πρέπει να υφίσταται ο κοινωνικός αποκλεισμός και οι διακρίσεις, φαινόμενο ιδιαίτερα οξυμένο τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Kim e liu

Με ιδιαίτερη προσοχή και παρατεταμένο ζεστό χειροκρότημα, παρακολούθησαν την μαχητική επίδειξη παιδιών με σύνδρομο DOWN, η οποία έγινε παρουσία και του «χρυσού» Ολυμπιονίκη του Σύδνεϊ, Μιχάλη Μουρούτσου.

Το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο και την κοινωνία, φρόντισε να περάσει για ακόμη μία φορά η ΕΤΑΝΕ.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη των μη κερδοσκοπικών οργανισμών που έχουν να κάνουν με παιδιά και συγκεκριμένα στην  «ΦΛΟΓΑ», την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» και τον «ΘΕΟΦΙΛΟ».

Οι διαιτητές του 4ου Kim e Liu «Ευ Αγωνίζεσθαι» Αθήνας σε παράταξη. Μαζί τους ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ, Γεράσιμος Καρανταγλής και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και υπεύθυνος διαιτησίας σε ΕΛΟΤ και ΕΤΑΝΕ, Χρήστος Αγραφιώτης.

Οι διαιτητές του 4ου Kim e Liu «Ευ Αγωνίζεσθαι» Αθήνας σε παράταξη. Μαζί τους ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ, Γεράσιμος Καρανταγλής και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και υπεύθυνος διαιτησίας σε ΕΛΟΤ και ΕΤΑΝΕ, Χρήστος Αγραφιώτης

Επιπροσθέτως, πέντε ευρώ από κάθε συνδρομή, θα διατεθεί για τη συνέχιση (ή την ανανέωση) των υποτροφιών έτους 2016-2017, ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Παιγνιοθήκης με την προσφορά υλικού.

«Το αγωνιστικό φεστιβάλ Kim e Liu έδωσε και πάλι την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Οι αυριανοί πρωταθλητές έλαμψαν το τριήμερο της διοργάνωσης, η οποία έχει γίνει θεσμός για το ελληνικό ταεκβοντό. Φροντίζουμε κάθε φορά να είναι αναβαθμισμένη και να παρέχουμε την ευκαιρία σε όλους όσοι συμμετέχουν, αλλά και σε προπονητές και γονείς, να φεύγουν από τους αγώνες με πολύ δυνατές εικόνες και μεγάλες συγκινήσεις», τόνισε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΛΟΤ και της ΕΤΑΝΕ, Χρήστος Αγραφιώτης.

Στο πλαίσιο του 4oυ Kim e Liu πραγματοποιήθηκε τόσο αγωνιστικό όσο και τεχνικό πρωτάθλημα (πούμσε), ενώ και εφέτος δεν έλειψαν οι παράλληλες δράσεις όπως το εργαστήρι Ολυμπιακής Παιδείας, αλλά και το τεστ επιλογής ταλέντων, μέσω διάφορων δοκιμασιών που έγιναν υπό την εποπτεία της αρμόδιας επιτροπής της ΕΤΑΝΕ.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Πηγή: ΕΤΑΝΕ

 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter