Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Τα πρώτα μετάλλια στην ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 στο Γκρόζνυ  της Ρωσίας έφεραν η Βαρβάρα Αποίκου και η Αγνή – Δανάη Χιώτη.

Στην κατηγορία των -46 κιλών, η Βαρβάρα Αποίκου κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Βαρβάρα, ξεπέρασε στα προημιτελικά το εμπόδιο της Λίκα Τορονιάντζε από την Γεωργία νικώντας την με 6 – 4. Στον επόμενο όμως αγώνα, έχασε σε ένα συναρπαστικό ματς από την Ρωσίδα Ρεγκίνα Σακχαουτντίνοβα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 15 – 11 υπέρ της Σακχαουτντίνοβα.

Το χάλκινο μετάλλιο όμως κατόρθωσε να κερδίσει και η Αγνή Δανάη Χιώτη στην κατηγορία των -49 κιλών. Η αθλήτρια του Α.Σ Αίαντα Αγ. Δημητρίου, νίκησε στα προημιτελικά την Ουκρανή Νανσίνα Ολεξάντρα. Στα ημιτελικά όμως έχασε με 12-4 από τη Γερμανίδα ελληνικής καταγωγής, Ιωάννα Ανδρεοπούλου.

apoikoi xioti europaiko tkd u21 20161

Από αριστερά: Δημήτρης Τόρης, Βαρβάρα Αποίκου, Θοδωρής Ζηνέλης, Αγνή Δανάη Χιώτη, Κυριάκος Παρασίδης – Πηγή φωτογραφίας: ΕΤΑΝΕ


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter