Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Επιχορήγηση ύψους 10.000 ευρώ δίνει η ΕΟΕ στην ΕΛΟΤ για ολυμπιακή προετοιμασία για το 2017. Πώς ακριβώς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα αυτά;

Όπως είχε ανακοινώσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στις αρχές Μαρτίου, αποφάσισε να χορηγήσει οικονομική βοήθεια σε όλες τις Ομοσπονδίες των Ολυμπιακών Αθλημάτων. Η απόφαση ελήφθη αν θυμάστε καλά στην “επεισοδιακή” συνεδρίαση της Ολομέλειάς της όπου τρία μέλη της, μεταξύ των οποίων και ο Μιχάλης Φυσεντζίδης, έλαβαν απειλητικά μηνύματα μέσω email από κάποιον «Ekdikitis».

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του υπουργείου Αθλητισμού που αναρτήθηκε στη διαύγεια, 14 συνολικά Ομοσπονδίες, εκ των οποίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, λαμβάνουν 10.000 ευρώ μέσω ΕΟΕ για «την κάλυψη εξόδων ολυμπιακής προετοιμασίας έτους 2017».

Στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων δίνονται 20.000 ευρώ.

«Η ανωτέρω δαπάνη θα βαρύνει το Κ.Α ΕΞΟΔΩΝ 2529 (Επιχορηγήσεις και συνδρομές σε λοιπούς ημεδαπούς οργανισμούς) του υπό έγκριση προϋπολογισμού της Ε.Ο.Ε, έτους 2017», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Όπως είχε τονίσει η ΕΟΕ με σχετικό δελτίο Τύπου της, η οικονομική ενίσχυση στις Ομοσπονδίες κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να ξεπεραστούν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εθνικές ομάδες και οι αθλητές τόσο στις προπονήσεις τους, όσο και στην πραγματοποίηση ταξιδιών στο εξωτερικό για διεθνείς αγώνες και προπονήσεις.

 

Η απόφαση

επιχορηγηση εοε σε ελοτ 2017

 

Η απορία

Η απορία που εύλογα δημιουργείται αυτόματα στο άκουσμα της είδησης της επιχορήγησης είναι η εξής: Με ποιόν τρόπο ακριβώς η ΕΛΟΤ θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα; Πώς θα κάνει χρήση των 10.000 για ολυμπιακή προετοιμασία; Θα αγοράσει κάποιον εξοπλισμό για την εθνική μας ομάδα; Θα υπάρξει κάποια απόφαση του Δ.Σ της ΕΛΟΤ για το τί θα γίνουν τα χρήματα αυτά;

Καλό θα ήταν η ΕΛΟΤ να ενημερώσει άμεσα για το πώς ακριβώς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για ολυμπιακή προετοιμασία.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter