Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Τριάντα έξι συνολικά αθλητικές υποτροφίες ύψους 4.000 ευρώ προσφέρει το Ίδρυμα Α.Γ Λεβέντη σε αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα ή την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά ολυμπιακά αθλήματα και αφορούν αθλητικές διακρίσεις για το έτος 2016.

Ενημέρωση για τις υποτροφίες έκανε και η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό με ανακοίνωσή της. Δείτε την ΕΔΩ

«Το Ίδρυμα Λεβέντη ενισχύει για 18η συνεχή χρονιά, την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών με την παροχή κινήτρων διάκρισης στον αθλητισμό και προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας, για αθλητικές διακρίσεις του έτους 2016», αναφέρει σχετικά σε ενημέρωσή του το Ίδρυμα Λεβέντη.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλει από φέτος, και για τα επόμενα 4 χρόνια μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) υπογραμμίζοντας με την σημαντική αυτή χειρονομία την έμπρακτη στήριξη των Ελλήνων της Διασποράς στον Ελληνικό Αθλητισμό.

Ποιοι έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας

Υποψηφιότητες δύνανται να υποβάλλουν αθλητές και αθλήτριες ατομικών αθλημάτων από την Ελλάδα ή την Κύπρο.

Αθλητές στους οποίους χορηγήθηκε υποτροφία στο παρελθόν έχουν τη δυνατότητα να τη διεκδικήσουν ξανά και να τους χορηγηθεί εκ νέου.

Προτεραιότητα δίνεται σε αθλητές και αθλήτριες που δεν έχουν χορηγούς ή/και δεν λαμβάνουν άλλη οικονομική ενίσχυση από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς.

Υποβολή υποψηφιότητας

Οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται μέσω ειδικού εντύπου, το οποίο θα διατεθεί από το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη στις αθλητικές ομοσπονδίες και σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος www.agleventisfoundation.org/el

Η αίτηση, η οποία θα περιλαμβάνει και τους όρους δέσμευσης που οφείλει να τηρήσει ο υποψήφιος σε περίπτωση χορήγησης της υποτροφίας, θα πρέπει να συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά :

(ι) Βιογραφικό σημείωμα (αθλητικό και σπουδών).

(ιι) Βεβαίωση της αρμόδιας ομοσπονδίας για το τρέχον έτος περί των αθλητικών επιδόσεων που επικαλείται ο υποψήφιος.

(ιιι) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο υποψήφιος θα αναφέρει τυχόν υποτροφίες ή χορηγίες που έχει ήδη λάβει.

Όλα τα ανωτέρω έγγραφα πρέπει να υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα.

Κατεβάστε την αίτηση, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Χρόνος υποβολής

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές και θα παραλαμβάνονται έως και την 10η Δεκεμβρίου 2016. Υποψηφιότητες που θα υποβληθούν ύστερα από την ημερομηνία αυτή, έστω και αν παραληφθούν, ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

Τόπος υποβολής

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη www.agleventisfoundation.org/el  ή μέσω e-mail στο whatandwhy@cosmotemail.gr

Ο φάκελος της υποψηφιότητας με τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβάλλεται MONO ταχυδρομικά στη διεύθυνση της εταιρείας W&W, Πατησίων 141, 11251, Αθήνα, έως την 10/12/2016, από τη σφραγίδα του οποίου θα προκύπτει η ημερομηνία κατάθεσης.

 

Διαβάστε και κατεβάστε την προκήρυξη ΕΔΩ:

idrima-leventi-ipotrofies

Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter