Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Από την Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό στην Αρχαία Ολυμπία.

Μετά από την περσινή διοργάνωση, η ΕΤΑΝΕ σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό διοργανώνουν το 2ο Θερινό Σχολείο με θέμα «Το Ολυμπιακό Ταεκβοντό και η εξέλιξή του στον 21ο αιώνα».

Το Θερινό Σχολείο θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, το «Σχολείο απευθύνεται σε Διπλωματούχος Προπονητές Ταεκβοντό (ΓΓΑ και ETU) αλλά και σε φοιτητές ΤΕΦΑΑ, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο έχει σχέση με το αντικείμενο και τις θεματικές που θα αναλυθούν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτό τον πολύ δυναμικό και γρήγορα εξελισσόμενο χώρο του Ταεκβοντό (θεωρία και πράξη) και των νέων τεχνολογιών και θα διαμείνουν στους ξενώνες της ΔΟΑ, εντός της οποίας θα λάβουν χώρα και τα μαθήματα».

«Πέρα των μαθημάτων το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο εκθεμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες», συνεχίζει η ανακοίνωση.

ANAKOINOSH_2o_THERINO_SXOLEIO

Παράβολο

Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ ανά άτομο και στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά από την Αθήνα στην Αρχαία Ολυμπία και αντίστροφα, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια και διατροφή για όλες τις ημέρες, η παρακολούθηση των μαθημάτων και των διαλέξεων και το δίπλωμα συμμετοχής που θα απονεμηθεί στους μετέχοντες.

1therinosxoleioetane26

Περισσότεροι από 150 Δάσκαλοι κάθισαν στα… θρανία του 1ου Θερινού Σχολείου Προπονητών

Μια φωτογραφική ματιά στο 1ο Θερινό Σχολείο Προπονητών (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter