Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Εντυπωσιακή σε αριθμούς συμμετοχή νεαρών αθλητών και αθλητριών το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΟΤ)

Το άθλημα του Ταεκβοντό αποδεικνύει για πολλοστή φορά στη πράξη πόσο δημοφιλές θεωρείται από γονείς και παιδιά, ιδιαίτερα ακόμα στις μικρές ηλικίες.

Χίλιοι εκατό αθλητές και αθλήτριες θα μετάσχουν λοιπόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα πανελλήνιας συμμετοχής (Πέμπτη) παίδων – κορασίδων (γεννηθέντες 2006) και ακολούθως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή), γεννηθέντες τα έτη 2003, 2004, 2005.

Το Ολυμπιακό Στάδιο στα Άνω Λιόσια θα κατακλυστεί από τους φίλους του αθλήματος που θα απολαύσουν νεαρούς αθλητές σε επίδειξη του ταλέντου και των ικανοτήτων τους ενόψει μελλοντικών διοργανώσεων.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί επίσης στα Άνω Λιόσια το Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα για άνδρες – γυναίκες, έφηβους – νεάνιδες και παίδες – κορασίδες.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που επαναφέρει και πάλι σαν θεσμό, μετά από 10 χρόνια, η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Περίπου 150 αθλητές και αθλήτριες θα διαγωνιστούν στη παρουσίαση δεξιοτήτων και τεχνικών του αθλήματος.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter