Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

7ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων: Οι επιτυχίες του ΑΟΓ Πήγασος Αναλήψεως (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

  • 2η θέση: Αδελαίδα Σουλοβάρι ,
  • 3η θέση: Τάσσης Θεόδωρος-Ευάγγελος
  • 5η θέση: Άντζος Κωνσταντίνος, Λάλλου Παρασκευή-Ωραία, Φαρδέλλα Μαγδαλινή και Πίγγου Λυδία

Και κυρίως:

  • 2 προκρίσεις στα αντίστοιχα Πανευρωπαϊκα πρωτάθληματα παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων.

Ο Κωνσταντουλας Δούκας προπονητής του συλλόγου μας και επίσημος προπονητής της ΕΤΑΒΕ, μετά το τέλος του 7th European Clubs G1 Tournament 2019 που διεξήχθη στην πόλη μας στο «Αλεξάνδρειον Αθλητικόν Μέλαθρον Θεσσαλονίκης» , εξέφρασε την ικανοποίησή του δηλώνοντας τα εξής:

« Η πόλη μας είχε την τιμή και την χαρά με πρωτοβουλία της Ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) να διοργανώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Taekwondo επιπέδου G1, όπου συμμετείχαν πάνω από 1.900 αθλητές μεταξύ 39 χωρών . Η εν λόγω βαθμολογούμενη διοργάνωση έδινε την δυνατότητα στους αθλητές να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα επερχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα των κατηγοριών για το 2019, ως μέλη των εθνικών ομάδων για την εκπροσώπηση της κάθε χώρας. Ο σύλλογός μας για μια φορά απέδειξε πως αξίζει να βρισκόμαστε σε διοργανώσεις μεταξύ αθλητών υψηλού επιπέδου.

Η σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά , έχοντας την πλήρη υποστήριξη των γονέων, αποδίδει τα αποτελέσματα για οποία κοπιάζουμε. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με την βαθιά μας προσήλωση , την αγάπη και την συνεχή επιμονή και υπομονή προς το άθλημά μας.

Είναι ιδιαίτερη η υπερηφάνεια μας για την επιτυχία των 2 αθλητών μας Σουλοβάρι Αδελαΐδας και Τάσση Θεοδώρου, που μέσω της κατάκτησης της 2ης και 3ης θέσης αντίστοιχα προκρίθηκαν στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νεανίδων και Παίδων τον Οκτώβριο του 2019.

Παράλληλα, η πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών μας Άντζου Κωνσταντίνου, Λάλλου Παρασκευή-Ωραία, Φαρδέλλα Μαγδαληνή & Πίγγου Λυδίας, με την κατοχύρωση της 5ης τους θέσης στις κατηγορίες τους , αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα δίνοντάς μας το κίνητρο για τους επόμενους στόχους που έχουμε θέσει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη την ομάδας μας, καθώς η υψηλή αξία που διαθέτουμε αγωνιστικά και μη, μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και προσήλωση στους στόχους που κάθε αθλητής μας έχει.


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter