Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Το πρόγραμμα και τις οδηγίες ζύγισης για το 8ο Kim E Liu που θα διεξαχθεί το τριήμερο 13-15 Οκτωβρίου γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση η ΕΤΑΝΕ.

Το 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-11 ετών.

 

Οδηγίες Ζύγισης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΤΑΝΕ, η διαδικασία της ζύγισης θα γίνει από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και συγκεκριμένα σε 6 αποδυτήρια Νο 1,2,3,4,5,6, που βρίσκονται στο (– 1) όροφο δίπλα στο κυλικείο και το ιατρείο, για όλες τις κατηγορίες που εμφανίζονται στο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί και θα αγωνιστούν την επόμενη ημέρα.

Οι αθλητές με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του συλλόγου θα προσέρχονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο από στην είσοδο για τον αγωνιστικό χώρο που βρίσκεται δίπλα στο κυλικείο.

Η ΖΥΓΙΣΗ θα γίνει κατά σύλλογο την ώρα που αναγράφεται στον αναλυτικό πίνακα που επισυνάπτουμε.

Κάθε σύλλογος θα πρέπει να προσέρχεται στην προαναφερόμενη ΕΙΣΟΔΟ την συγκεκριμένη ώρα που αναγράφεται στην ανακοίνωση.

Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου ή ο προπονητής του, θα συνοδεύει τους αθλητές και θα παραδίδει στην γραμματεία των αγώνων την πρωτότυπη απόδειξη πληρωμής καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ζύγιση : δελτίο αθλητικής ιδιότητας, θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ., το οποίο θα πρέπει να έχει την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένο από τον Γραμματέα του συλλόγου.

Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο. Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας.

Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ.. Απαραίτητα ο κάθε αθλητής/αθλήτρια θα πρέπει να έχει ιατρική βεβαίωση σε ισχύ.

Αναλυτικά οι οδηγίες:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΟΔΗΓΙΩΝ-ΖΥΓΙΣΗΣ-ΓΙΑ-8-ΚΙΜ-Ε-ΛΙΟΥ

 

Ο πίνακας με τις συγκεκριμένες ώρες ζύγισης για κάθε σύλλογο

PINAKAS-ZYGISI-8-KIM-E-LIU

Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter