Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν στην Σερβία τα δυο τεχνικά πρωταθλήματα το 13th OMEGA CUP 2017 στο Βελιγράδι και στο 7th Zrejianin Open στο Sports Hall.(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Α.Σ Ταεκβοντό Καρδίτσας)

Η αθλήτριά μας Λυρίτση Βασιλική συμμετείχε με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ στα πούμσε και με προπονητή της ομάδας κ. Ιωακείμ Πεχλιβάνη.

H καρδιτσιώτισσα αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική με εξαιρετικές εμφανίσεις και στα δυο πρωταθλήματα παρουσίασε και εκτέλεσε τα πούμσε με ακρίβεια και αρμονία κατακτώντας τα δυο Χρυσά μετάλλια και στα δυο πρωταθλήματα εκτός συνόρων , συγκεκριμένα το Σάββατο στο 13th OMEGA CUP 2017 και την Κυριακή στο 7th Zrejianin Open 2017.

Η αθλήτρια μετά από καλή προετοιμασία και συμμετέχοντας σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο επιλέχτηκε από το προκριματικό της Ε.ΤΑ.Β.Ε. στην επίλεκτη ομάδα των πούμσε. Μετά από άριστη προετοιμασία με τον προπονητή της κ. Βάϊο Κουκουλέτσο συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες Τεχνικού πρωταθλήματος εκτός συνόρων και έφερε την μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα με την ομάδα της ΕΤΑΒΕ.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και η Διεύθυνση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ συγχαίρει την αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική για την διάκρισή της και τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο που καλλιεργεί το Ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό με επιτυχία εδώ και χρόνια στον νομό μας.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter