Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την ικανοποίησή του για τα σεμινάρια διαιτησίας και προπονητών που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο υπεύθυνος διαιτησίας, κ. Χρήστος Αγραφιώτης.

Στα σεμινάρια συμμετείχαν σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΟΤ, περισσότεροι από 120 διαιτητές εκ των οποίων 18 νέοι, αλλά και 95 προπονητές.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Αγραφιώτη:

«Τα σεμινάρια είχαν μεγάλη επιτυχία. Είχαμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο software Gen2 από την Daedo για την νέα χρονιά και όσοι παρακολούθησαν τα σεμινάρια πήραν μία μικρή γεύση των αλλαγών που υπάρχει στο εξωτερικό interface του προγράμματος και παίζονται οι περισσότεροι αγώνες στην χώρα μας.

Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το ταεκβοντό έχουν πλέον αντιληφθεί ότι η παρακολούθηση των διάφορων σχολείων, σεμιναρίων και λοιπών εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΕΛΟΤ είναι σημαντικά και βοηθούν στην διοργάνωση καλύτερων και απόλυτα αξιόπιστων αγώνων, στην έλευση περισσότερων διακρίσεων για την χώρα μας παγκοσμίως και στην ανάθεση από την παγκόσμια και ευρωπαϊκή ομοσπονδία περισσότερων παγκόσμιων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου και αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο με την συμμετοχή Ελλήνων διαιτητών στα G1 Greece Open που πραγματοποιούνται στην χώρα μας, με τους Έλληνες διαιτητές να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σύμφωνα με κριτικές ανθρώπων που συμμετείχαν στο τουρνουά από το εξωτερικό».


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter