Μοιράσου το
Share on Facebook
Tweet about this on Twitter

Ανακοίνωση σχετικά με τις συμμετοχές των συλλόγων που προσκλήθηκαν και θα λάβουν μέρος στο 6ο Φεστιβάλ Ευ Αγωνίζεσθαι Kim & Liu έβγαλε, μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, η ΕΤΑΝΕ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΤΑΝΕ, οι σύλλογοι που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα πρέπει να “προβούν σε οποιαδήποτε αλλαγή στο TPSS” μέχρι και την Τεταρτη, 2 Νοεμβρίου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση.

“Ανακοίνωση για 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΚΙΜ & ΛΙΟΥ
Παρακαλούνται όλοι οι σύλλογοι που θα λάβουν μέρος στο 6ο Κιμ & Λιού (Λιόσια 11-13/11/2016), όπως προβούν σε οποιαδήποτε ΑΛΛΑΓΗ στο ηλεκτρονικό σύστημα TPSS (κατηγορίες βάρους , χρονολογίες κλπ) και να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ τους αθλητές που ΔΕΝ θα αγωνιστούν, έως την Τετάρτη 2/11/2016 . Πλέον αυτής της ημερομηνίας δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία αλλαγή και ως εκ τούτου οι δηλωθέντες αθλητές θα θεωρηθούν ως συμμετέχοντες και το σωματείο θα πρέπει να καταβάλει το σχετικό παράβολο αγώνων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι για τις Χρονολογίες 2007, 2008 & 2009-2010 οι αθλητές αγωνίζονται ΜΟΝΟ με έγχρωμες ζώνες (6ο – 2ο κουπ).”

Ακολουθήστε μας

#tkdmag