Μοιράσου το
Share on Facebook
Tweet about this on Twitter

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικά που έλαβαν χώρα στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό U21 στο Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο και αφορούν τη νεοσύστατη “Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ταεκβοντό” έβγαλε ο ΣΠΟΤΕ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Σ.Π.Ο.Τ.Ε

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι προπονητές,

Διότι κατά τους αγώνες που διεξάγονται στο Βόλο 25-26 Φεβρουαρίου 2017 παρατηρήθηκε το εξής φαινόμενο, μέλη της νεοσύστατης ένωσης με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ» στην οποία προεδρεύει ο Ιωάννης Γκόβας, να προβαίνουν σε ενέργειες για τη συλλογή αιτήσεων εγγραφών προπονητών, ως μέλη της εν λόγο ένωσης, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η εν λόγο ένωση δεν διαθέτει αριθμό μητρώο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) και δεν έχει καμία σχέση με το υφιστάμενο σύνδεσμο προπονητών Σύνδεσμο Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό Ελλάδος (Σ.Π.Ο.Τ.Ε) με πρόεδρο τον Ευστρατίου Αναστάσιο και ούτε μπορεί να τον εκπροσωπήσει.

Ο Σ.Π.Ο.Τ.Ε είναι ο μοναδικός σύνδεσμος προπονητών ο οποίος πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και έχει αριθμό μητρώου στη Γ.Γ.Α ΦΤ 86 από το 2015.

Για αυτό το λόγο οτιδήποτε ενέργειες πραγματοποιούνται από τη νεοσύστατη ένωση στο όνομα του Σ.Π.Ο.Τ.Ε, αποτελούν εξαπάτηση και δεν εκπροσωπούν το Σ.Π.Ο.Τ.Ε, ο οποίος επιφυλάσσεται για παντός νομίμου δικαιώματος του.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ
Σ.Π.Ο.Τ.Ε»